Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – A Coma Awakening: The Unknown Mysteries

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o lehce nadprůměrný mód, jehož hlavním tahounem je docela zajímavý příběh. V ostatních aspektech je to spíš průměr.

- - - - -

Danny's Room

Ze stolku seberte lucernu, Living Room Key a OLEJNIČKU a z přihrádky psacího stolu 3 křesadla. Na druhé straně je komoda a na ní dokument Dear Danny a laudanum. Projděte dveřmi a jděte do dalších vlevo. Seberte křesadlo a uvnitř skříně najdete další křesadlo. Vyjděte z místnosti, použijte klíč na dveře do další úrovně vlevo a vstupte do nich.

Living Room

Vpravo je na kulatém stolku dokument Danny's Note to Self a Guest Room Key. Vlevo je komoda a v jedné její zásuvce najdete křesadlo. Dále najdete v ohništi krbu Lock Pick a u piana dokument Great Piano! Kliknutím na piano si na něm zahrajete. Zamčené dveře si vypačte jehlou z inventáře a v místnosti seberte ze stolu u velkého obrazu OLEJNIČKU. Klíčem si odemkněte dveře na konci a vejděte do nich.

Guest Rooms

Ze země u zamčených dveří seberte dokument My Last Words. Pokračujte do velké místnosti a ve výklenku ve zdi je Closet Key a v jednom koutě na dvou stolech 3 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře. Vzadu leží na výstavním stolku Office Key. Vše co potřebujete máte, takže se můžete vydat zpět do předchozí úrovně.

Living Room

Klíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte do nich.

Office

V zásuvce stolu je křesadlo. Zatáhněte za dvě světlé knihy v knihovně a odemknete si dveře. Odklopte poklop a slezte po žebříku dolů. Na konci chodby seberte dokument About the Basement a také Basement Key. Vraťte se nahoru, kde budete napadení monstrem.

Danny's Room

Probíráte se opět ve své ložnici. Z piana seberte laudanum a zamiřte zpět do následující úrovně.

Living Room

Rychle běžte do velké místnosti, odházejte bedny ode dveří vlevo, odemkněte si klíčem dveře do další úrovně vpravo a poté do nich vejděte.

Basement

Vlevo je místnosti, jejíž důkladným prohledáním získáte 3 křesadla. Projděte do velké místnosti a pokračujte do dveří do další úrovně vlevo.

Storage Room

Na polici regálu vpravo najdete OLEJNIČKU a 2 křesadlo a nahoře na regálu u stěny Metal Crowbar a dokument Emergency Tool. Poté se můžete vrátit do předchozí úrovně.

Basement

Dveře vlevo vylomte páčidlem a z truhly seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Následně klikněte na poklop v podlaze.

Underground

Na konci levé odbočky tunelu najdete OLEJNIČKU a 2 křesadla. Prolezte na konec, seskočte dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Old Prison Entrance

Uvnitř komody vlevo najdete VELKOU OLEJNIČKU, a na stole Prison Key, dokument Plans for this Prison a také dokument Mysterious Note. Klíčem si odemkněte dveře a poté na dveře do další úrovně vpravo použijte tentýž klíč a vejděte do nich.

Old Prison Holdings

Nejprve jděte do místnosti vpravo a seberte dokument Day in this Prison. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte protější dveře. Podlezte pod prkny a z psacího stolu seberte dokument Torture List a ze zásuvek Lab Key a křesadlo. Jděte do další místnosti a poté dveřmi vpravo zpět do chodby. Vydejte se zpět do předchozí úrovně.

Old Prison Entrance

Jděte vpravo, vyjděte po točitém schodišti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Lab

Projděte do zadní místnosti, kde za vámi zapadnou dveře a poté se přesunete do další úrovně.

Hidden Cellar

Uchopte židli a několikrát ji hoďte proti dveřím. Na konci chodby je dokument Danny Please Be Careful a Sewer Key. Klikněte na poklop ve stropě a přesunete se opět do vězení.

Old Prison Holdings

Známou cestou projděte na začátek a vstupte do dveří.

Old Prison Entrance

Klíč použijte na dveře vpravo a vejděte do nich.

Underground Sewer Cellar

Jděte do dveří vlevo a seberte dokument Drainage Control a křesadlo. Sejměte nějaké menší bedny, přeskočte za hradbu beden a seberte OLEJNIČKU a další křesadlo. Nakonec pohněte pákou na zdi směrem nahoru. Vraťte se do chodby a dveřmi na konci projděte do stoky. Na konci zaplavené části je na zdi panelem, na kterém leží křesadlo. Zatočte ventilem a tím si odčerpáte vodu. Vraťte se do chodby a jděte do druhých postranních dveří. Běžte jedinou možnou cestou až na slepý konec, kde vás srazí monstrum.

Ending

Opět jste skončili v cele a navíc vám vzali lucernu. Na polici stolku leží křesadlo. Zatáhněte za řetěz na stěně a dveře cely se odemknou. Vyjděte ven a jděte prozkoumat druhou celu, kde najdete dokument A Bloody Note... Poté se vám odblokují dveře vedoucí z místnosti. Zde seberte dokument My Last Words Before I Die... Zjeví se vám podivná bytost. Až se budete moci hýbat, jděte do sousední místnosti. Pak už jen sledujte co se bude dít a tím hra končí.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář