Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – A Fool's Faint

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké amatérské dobrodružství ze světa Amnesie, které se soustřeďuje na různé chytáky, schované předměty a slepé chodby, na jejichž konci číhá smrt.

- - - - -

Začínáte v ložnici. Ze stolu seberte dokument Key Location a křesadlo a zpod postele Key. Běžte na druhou stranu postele a ze zásuvek komody posbírejte lucernu, OLEJNIČKU, laudanum a další křesadlo. Nakonec otevřte skříň a seberte ještě 3 křesadla. Vyjděte z místnosti a v chodbě jděte do prvních dveří vpravo. Vzadu je truhla a uvnitř ní další OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a vstupte do posledních dveří vpravo, která se vám před očima rozpadnou. Ve skříni leží 2 křesadla, na komodě vpravo další křesadlo a na zemi před dveřmi vlevo lektvar zdravého rozumu. Vyjděte do chodby a poté vstupte do dveří do další úrovně na konci chodby.

Projděte do místnosti, kde se zhroutíte na zem. Použijte modrý lektvar z inventáře, abyste se trochu vzpamatovali. Z psacího stolu seberte další 2 lektvary zdravého rozumu a ze zásuvek laudanum a 2 křesadla. Pokračujte vlevo do dveří, které zničilo monstrum a z psacího stolu seberte VELKOU OLEJNIČKU a ještě jeden lektvar zdravého rozumu. Na stěně vlevo je páka, za kterou zatáhněte a regál se odklopí. V chodbě vstupte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte Key a laudanum. Poté se ukryjte do skříně před monstrem. Až monstrum odejde vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře naproti a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Na křižovatce se dejte vpravo, protože chodba vlevo vede do pasti. Zahněte ještě jednou vpravo a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Vpravo na těžké bedně leží 3 křesadla, v truhle je OLEJNIČKA a laudanum, na zídce dokument (prázdný) a vzadu na zemi za zídkou další OLEJNIČKA. Poté si postavte schodiště z beden a sudů, abyste vyskočili na vrchol vinných sudů. Tam leží na těžké bedně Key. Seskočte dolů, klíčem si odemkněte levé dveře, sestupte po schodech dolů, projděte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Ze země posbírejte 48 VELKÝCH OLEJNIČEK a o kousek dál lucernu. Nyní vás čeká bludiště, ve kterém musíte najít správnou cestu; v ostatních chodbách vás čeká smrt. Jděte vpravo, poté opět vpravo a následně je správná chodba buď rovně, nebo vlevo. V každém případě se musíte dostat na konec chodby, kde je namalovaný rozšklebený obličej. Poté se přenesete do rozlehlé místnosti, ze které je vchod do 20 dveří. Ty správné by měly být 15. dveře zleva (resp. 6. zprava). Jestliže vejdete do jiných, zemřete. Pak bude následovat jen krátký komentář tvůrce módu, titulky a konec hry.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář