Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – A Late Night Drink: The Last Sip (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

První díl A Late Night Drink si už nepamatuji, ale o druhé dílu se dá říct, že je poměrně originální a obsahuje celou řadu neokoukaných prvků.

- - - - -

Seberte ze stolu dokument Welcome, Please Read. Běžte jednou možnou cestou až k andělské soše.

Vyjděte do chodby a jděte hned do dveří naproti. Obejděte regály a vzadu najdete páčidlo. Použijte ho na pravou skříň a poté klikněte do vnitřku truhly – do inventáře vám přibude 99 křesadel. Jděte zpět do chodby, dejte se vlevo a poté do dveří vpravo na konci. Ze stolu seberte Knife a ze skříně Potatoes. Použijte v inventáři nůž na brambory a získáte Peeled Potatoes. Dejte do krbu na plotnu kotlík (je na stole), zapalte dole oheň a poté dejte do kotlíku brambory. Po jídle někdo zaklepe na dveře. Běžte je kliknutím otevřít. Zpod dveří seberte dokument Today's Paper. Poté se jděte prospat do svého pokoje.

Dveře jsou zamčené. Musíte se vždy dlouze dívat na postavu na obraze. Poté se v místnosti objeví nějaký předmět. Dohromady nasbíráte lucernu, 4 OLEJNIČKY, laudanum a 4 lektvary zdravého rozumu. Až se socha dostane z obrazu a sochy se začnou množit, poté se odemknou dveře. V chodbě jděte do dveří na konci, sestupte po několika schodištích dolů a z truhly seberte dokument (bez označení). Jděte do dveří, projděte kamenitou chodbou, labyrintem z plamenů a dojděte k andělské soše.

Z přihrádky psacího stolu seberte dokument Vincent's Journal. Vyjděte do chodby a pokračujte do dveří na konci. Z psacího stolu seberte dokument Torn Out Page (4). Jděte do kuchyně a v polici nad stolem najdete dokument Torn Out Page (3). Nyní jděte do haly a vyjděte po schodech nahoru. Dejte se vlevo a v místnosti na konci najdete v psacím stole dokument Torn Out Page (1). Jděte do sousední místnosti, do koupelny, a zde najdete v zásuvce stolku dokument Torn Out Page (2). Vraťte se ke schodišti a jděte nyní rovně. Na dveřích vpravo visí dokument About the Book Collection. Vejděte do nedalekých dveří a jste u dalšího schodiště. Za barem je dokument Torn Out Page (5). Vstupte do knihovny a použijte páčidlo na víko truhly. Seberte My Cash a dokument Torn Out Page (6).

Nyní je třeba dostat se do tajné místnosti v knihovně, ale zatím se mi nepodařilo přijít na to jak.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář