Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – A Machine for Dom (demo) (nedokončený návod)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Zajímavé demo od francouzského autora, ve kterém najdete pár netradičních prvků, ale jinak se jedná spíš o průměr.

- - - - -

Z komody vlevo seberte Clef Rouilée a také dokument Lettre de Gabriel 1, 11. mai 1891 a ve skříni jsou 4 křesadla. Psací stroj na stole slouží pro ukládání hry. Klíčem si odemkněte dveře vstupte do nich.

Projděte vesnicí a pokračujte do velkých vrat na konci.

Projděte na konec cesty a na stěně domu visí dokument Note sur la Circulation dans les Caves. Poté vejděte do dveří.

Ze středové římsy seberte lucernu, 2 OLEJNIČKY a dokument Lettre de Gabriel 11, 11. mai 1891. Projděte na druhou stranu, sestupte po schodech a pokračujte do dveří do další úrovně.

V chodbě jděte do dveří vpravo a z police seberte křesadlo. Vraťte se do chodby, jděte stále rovně a vstupte do dveří na konci. Z psacího stolu seberte dokument Lettre de Vigneron, 19. mars 1980, z přihrádky Bocal d'Absinthe a ze zásuvky Clef Rouilée. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Ve strojovně se jen otočte a zamiřte zpět na chodbu (jde o to, aby se rozběhl stroj). V chodbě jděte na rozcestí a poté do dveří vlevo. Vzadu v místnosti je GRAMOFON s nahrávkou. Vyjděte po schodech nahoru a pokračujte do dveří na konci ochozu. Za dveřmi je vězeň. Počkejte až domluví a poté mu dvířky podejte láhev s absintem. Ze země seberte Clif a vydejte se opět do chodby. Vraťte se na začátek chodby, kde jsou vpravo dveře, které si odemkněte prvním klíčem. Sešplhejte dolů a z podstavce seberte dokument Visions di Vigneron Fou, 17. avril 1885. Vraťte se do chodby a nyní jděte do dveří na rozcestí vlevo. Dveře na konci ochozu si odemkněte klíčem a poté sestupte níž do podzemí. Vlevo je dokument, který však nelze sebrat. Vstupte v chodbě do protějších dveří a u závalu seberte Pied di Biche. Vyjděte do chodby a sestupte k zatopeným dveřím vpravo, kde je na stěně vlevo dokument Feremeture de l'égout. Vraťte se do vinného sklepa a použijte páčidlo na sud v koutě vlevo. Seberte ze země zrezivělý klíč, kterým si odemkněte dveře v zatopeném patře a vejděte do nich.

Vyjděte po schodech naproti a vejděte do dveří. Vlevo vzadu je SUD S OLEJEM (90% lucerny). V následující místnosti leží na psacím stole dokument Rapport du Docteur a v horní zásuvce laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Navíc na stole vlevo je kladivo. Vraťte se dolů do chodby a rozmlaťte dveře vpravo. Pak už jen utíkejte jedinou možnou cestou stále vpřed. Téměř na konci je vlevo je nenápadný průchod k točitému železnému schodišti. Vystoupejte nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Vejděte do otevřených dveří na konci chodby a poté pokračujte do dveří vpravo. Na stole vlevo leží dokument Page Arachée n338, „Un Grand Home, Raphael Zacharie de Izarra“. Na druhé straně místnosti je na stole dokument Lettre de Raphael Zacharie de Izarra, 17. décembre 1889. Nakonec odstraňte ze stěny obraz a z výklenku seberte OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte z místnosti a pokračujte do pravých dveří na levé straně. V polici nástěnného regálku je laudanum. V zadní místnosti leží na zemi dokument Lettre á Monsiuer Coffe, Cuisinier de Raphael. Vraťte se do chodby a nyní se dejte do místnosti vlevo, ze kterého vyšlo monstrum. Ze stolu seberte Clef de Laboratoire a dokument Recherches su d'Orbe, 1872, Raphael Zacharie de Izarra. Vraťte se do chodby a pokračujte do chodby naproti. Dveřmi vlevo se dostanete do postranní chodby s výtahem. V kabině visí dokument Note sur la Panne de l'Ascenseur. Vraťte se do chodby, dejte se vlevo, v hale zahněte vlevo a v chodbě za dveřmi si klíčem odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Jděte do dveří naproti a vyjděte po schodech do laboratoře. Vlevo zkuste otočit kohoutkem u laboratorní aparatury a sledujte co se bude dít. Na druhé straně místnosti leží na stole Flacon de Liquide Vert a také dokument (prázdný). U okna stojí SUD S OLEJEM (30% lucerny). Nyní vytahejte z vězeňské místnosti 4 bedny a přistavte si je k regálu na druhé straně. Na vrcholu regálu je v truhle klíč od strojovny a v aparatuře laudanum.

Zde jsem skončil, protože klíčem dveře odemknout nelze a nic jiného k odemčení tu není.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář