Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Abandon Castle (Insane Manor)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátký amatérský mód Amnesie, který zřejmě měl mít i pokračovaní, avšak zůstalo jen u této verze. V každém případě dohrajete za chvilku.

- - - - -

Intro

Ze země seberte lucernu, dokument Note from Stranger a 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Odklopte regál a zatáhněte za páku směrem nahoru. V chodbě se vám odsune část zdi. Poté vejděte do dveří do další úrovně.

Main Hall

Jděte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Key to the Lobby a ze zásuvky Lobby Key. Vraťte se do chodby a z legrace se můžete jít podívat za dveře vpravo. Na dveře na konci chodby použijte klíč z inventáře a vstupte do nich.

Lobby

V truhle vlevo najdete dokument Something for you, 2 OLEJNIČKY, 7 laudanum a 5 lektvarů zdravého rozumu. Jděte do dveří pod schody a dostanete se k dalšímu schodišti. Vyjděte nahoru a prkna se pod vámi prolomí. Odneste nahoru jednu z dřevěných desek. Můžete tam odnést i druhou, ale není to nezbytné. Na balkóně seberte ze stolu dokument West Wing a poté odtáhněte na stranu koberec a seberte West Wing Key. Vraťte se do první haly, vyjděte po schodech k dvojici dveří, klíčem si odemkněte dveře západního křídla a vejděte do nich.

West Wing

Z dveří vpravo seberte dokument Your Room a poté vejděte dovnitř. Zatáhněte za páku uvnitř kamen a za odklopeným regálem najdete Hallway Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Prozkoumejte andělskou sochu a poté jděte za podivný pult vlevo a ze skříněk seberte dutou jehlu a Resource Room Key. Jehlou odemkněte dveře na konci haly a jděte prozkoumat podezřelou zeď pod schodištěm. Vyjděte po schodech do knihovny. V pravé zadní části je v jedné úzké uličce zářivá kniha, za kterou zatáhněte. V tajné pasáži seberte kladivo a dokument Secret. Vraťte se pod schody a použijte kladivo na zeď. Vzadu seberte dokument (blank name) a tím hru zakončíte.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář