Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Acceptance

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

U Acceptance není primárním cílem šokovat rozmanitými a barvitými úrovněmi, importovanými prvky atd. O to zde vůbec nejde. Tento mód staví především na příběhu, který je podáván formou flashbacků, a docela zajímavé a zábavné adventurní složce. V těchto ohledech patří Acceptance k výraznému nadprůměru.

- - - - -

Living Room

Prohlídkou haly se nemusíte zdržovat a rovnou můžete vstoupit do dveří do laboratoře.

Laboratory

Sestupte po schodech dolů a ze stolu seberte dokument Instructions. Poté se přesunete do další úrovně.

Storage

V druhé uličce vlevo je chemikálie CHB a v druhé vpravo CH-4D. Pokračujte do další místnosti a hned za dveřmi vlevo je CH-X9. Dále najdete v druhé uličce vpravo CH-5 a v třetí vpravo CH-9. Jděte do další místnosti a z psacího stolu seberte Sulphuric Acid, z přihrádky Nitric Acid a Toluene a ze zásuvky 2 křesadla. Další 3 křesadla jsou ve skříni. Jděte ke stolu a do nádoby nalijte tři chemikálie ve vysokých nádobách a poté seberte Explosives. Použijte nádobu na dveře a poté se přesunete do další úrovně.

Laboratory

Takže nyní musíme namíchat chemickou směs. Všechny chemikálie naházejte do sudu s kyselinou a poté na sud použijte sklenici z inventáře a získáte Potion. Nadzdvihněte poklop a slezte dolů do sklepení. V cele visí na stěně vězeň, na kterého použijte chemikálii. Vraťte se nahoru a vydejte se do haly.

Living Room

Na druhé straně je krb a na jeho římse 5 křesadel. Vyjděte nahoru a vstupte do místnosti s monstrem.

Laboratory

Známou cestou se dostaňte nahoru do haly. Poklop si musíte odklopit uchopením a pohybem zdola.

Living Room

Vyjděte po schodech nahoru a jděte do místnosti vlevo. V pravé skříni leží 2 masa. Poté se vydejte zpět do sklepení.

Laboratory

Jděte do druhé vězeňské cely a dejte maso vězni. Pokračujte do třetí vězeňské cely a nakrmte dalšího vězně.

Living Room

V hale jděte ke vchodovým dveřím a seberte ze země 3 Chemicals a dokument Letter from Russ. Můžete se vydat opět do laboratoře.

Laboratory

Jděte do laboratorní místnosti a nalijte do velké sklenice na stole všechny tři chemikálie. Bůhví proč to jde lít do sklenice jen z pravé strany. Poté se vydejte zpět do haly.

Living Room

Jděte do svého pokoje a otevřete prostřední přihrádku psacího stolu. Po dlouhém monologu klikněte na nádobu s lektvarem. Běžte si odpočinout do pokoje. Až se budete moci opět hýbat, otevřete dveře a tím hru zakončíte.

uložené pozice

čeština

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář