Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Anne

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, ale velice strašidelné a atmosférické dobrodružství ze světa Amnesie stavějící na netradičních prvcích, což hře rozhodně dodává na přitažlivosti. Mezi krátkými Custom Story se jedná o hodně silný nadprůměr.

STATISTIKY

dokumenty – 3

Wine (místo Laudanum) – 14

Cigarrete (místo Lektvaru zdravého rozumu) – 5

Nightmare

Začínáte v podivně ozářené místnosti s třemi podstavci. Ze stolu seberte dokument Sacrifice, vlevo od vás je Purple Soul a na židli vlevo od podstavců Blue Soul. Vejděte do dveří vpravo a z horní zásuvky komody seberte Red Soul. Vraťte se do první místnosti a umístěte na podstavce všechny tři barevné úlomky. Tím si odemknete schodiště napravo. Sejděte po schodech dolů a pokračujte na konec dlouhé chodby. Vlevo je úzký průchod do sousední chodby. Běžte vpřed dokud se neobjeví podivná plazící se monstra. Vracejte se stejnou cestou zpět a po schodech nahoru. Poté se zhroutíte a ztratíte vědomí.

House

Probíráte se v ložnici. Z komody za vašimi zády seberte 5 Wine. Jděte do vedlejší místnosti, ze stolu vpravo seberte klíč od strojovny, Maso, 2 Wine a nakonec z horní zásuvky komody 2 Cigarretes. Klíč z inventáře použijte na dveře a poté do nich vejděte.

Outside

Octli jste se na venkovním prostranství. Jděte po cestě až dojdete mezi domy. Před vámi se objeví podivný modrý teleport, do kterého vstupte.

Heaven

Octli jste se před podivnou andělskou bytostí – Alexandrem. Po chvíli rozhovor skončí a vy se vrátíte zpět.

Island

Přesněji řečeno jste se nevrátili zpět do vesnice, ale do reálu a to konkrétně do blízkosti obětního místa. Vyjděte po schodech nahoru, z vrcholu podlouhlé bedny seberte obřadní dýku a nedaleko u schůdků 3 Wine. Vyjděte po schůdcích k obřadnímu pultu a zabodněte dýku do těla. Rychle běžte po schodech dolů, abyste unikli monstrům. Spadnete však ze schodů a ztratíte vědomí.

Outside

Tentokrát jste vrátili opravdu do vesnice. Běžte směrem, kde byl předtím teleport. Vzadu je mohutná budova, do jejíchž dveří vejděte.

Temple

Běžte na konec chodby a vstupte do dveří vlevo. Ze stolu seberte páčidlo a dokument Sacrifice. Vraťte se do chodby a můžete jít prozkoumat místnost za dveřmi vlevo, ale nic užitečného tam není. Vylomte pomocí páčidla dveře naproti a dejte se za nimi vlevo. Po levé straně je stojan na láhve, kde jsou v dolní polici 3 Cigarretes. Ze stolu pak seberte Key a 4 Wine. Jděte na začátek chodby a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Za nimi pokračujte rovně do dalších dveří. Jděte k obětnímu pultu, seberte ze země obřadní dýku a vyjděte po schůdcích nahoru. Obětujete svoji krev a opět ztratíte vědomí.

Underhell

Jste v jakési podzemní chodbě zatopené vodou. Jděte na rozcestí a dejte se vpravo dokud nedojdete na konec.

Hell

Na konci chodby vstupte do dveří vpravo a ze stolu seberte páčidlo a ze země dokument Sacrifice2. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte protější dveře. Běžte ke stolu a seberte pilku na kosti. Pilkou si uříznete ruku. Poté se octnete na točitém schodišti, po kterém vyjděte nahoru. Na obřím trůně sedí zřejmě král démonů. Tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář