Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Anomalous Cure (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Autoři měli bezesporu velký talent, a proto je velká škoda, že plná hra nejspíš nikdy nebyla vydána. I tak se jedná o jedno z nejlepších dem, jaké jsem měl možnost hrát.

- - - - -

Vlevo leží křesadlo a vpravo vzadu pod rostlinami je další křesadlo. Z psacího stolu posbírejte dokument Note on Psychiatry Maintenance, OLEJNIČKU, laudanum a křesadlo. Sešplhejte po dlouhém žebříku dolů a v chodbě jděte do mřížových dveří vpravo. Seberte křesadlo a z komody další laudanum. Vraťte se do chodby a pokračujte do třetích dveří vpravo. Ze židle vpravo seberte dokument Captivity Diary #1, ze země za židlí laudanum a vlevo křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a projděte na konec, kde leží na zemi dokument Note on Storage Chest, OLEJNIČKA a křesadlo. Za bednami je ukrytá další OLEJNIČKA. Vejděte do dveří vlevo a poté do dalších vlevo. Na komodě vpravo je opět OLEJNIČKA. Vzadu je na stěně obraz, který je možné odstranit. Z výklenku seberte Key to Keeper's Chest a křesadlo. Pokračujte do dalších dveří vpravo a vejděte do prvních dveří vlevo. Na stolech leží OLEJNIČKA a další křesadlo. Nyní se vydejte zpět do hlavní chodby, odházejte předměty od dveří naproti a v další chodbě vstupte do dveří vpravo. Na zámek truhly použijte klíč z inventáře a poté z truhly seberte Psychiatry Key a další OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte mřížové dveře. U železné brány zatáhněte za páku vpravo a poté do brány vejděte.

Z rozbité bedny seberte 2 OLEJNIČKY a 3 křesadla a z přihrádky psacího stolu další křesadlo. Seskákejte po trámech do šachty a na velké bedně najdete další OLEJNIČKU. Běžte jedinou možnou cestou až do místnosti, kde je vpravo truhla a v ní OLEJNIČKA, 2 laudanum a křesadlo. Pokračujte dál až přijdete do místnosti, kde je hrotný nepořádek. Z psacího stolu seberte dokument Psychiatry – Prisoner Conditions / Listening. Jděte dál a vyjděte po schodech do chodby se zamřížovanými celami. V první cele vlevo najdete kladivo. Na mříži sousední cely leží železná tyč. Jděte dál do místa, kde je stoka a u stolku vlevo leží OLEJNIČKA, laudanum a křesadlo. Na zamčené dveře použijte nejprve železnou tyč z inventáře a poté kladivo. Pokračujte jedinou možnou cestou stále vpřed a po chvíli se přenesete do další úrovně.

Projděte na most, kde začínají prkna. Je tu truhla, avšak jakýsi úlomek čehosi blokuje její víko. Přineste si nějakou bednu a odstraňte onen předmět. Z truhly seberte OLEJNIČKU, laudanum a křesadlo. Nyní musíte rychle přes prkna a plošiny přeskákat na druhou stranu. Jde o to, že po chvíli se otrávíte žlutým plynem, takže proto co nejrychleji. Pokud vám nejde přeskočit poslední mezera mezi velkým potrubím a závěrečnou plošinou, dejte si na kraj potrubí nějakou bedničku. Projděte na konec široké chodby, kde jsou troje dveře. Nejprve jděte do dveří vpravo a na polici vpravo nahoře leží OLEJNIČKA a 2 křesadla. Pokračujte do prvních dveří, sejděte po dlouhém schodišti dolů, kde je vstup do dolů. Zde demo končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář