Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Asphyxia

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Probouzíte se v podivném hradě. Nemáte tušení jak jste se sem dostali, ale jedno víte jistě – musíte pryč. – Přes morbidně znějící název jsem očekával nadprůměrnou záležitost. Ve skutečnosti se jedná o spíš podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které nemá mnoho co nabídnout.

STATISTIKY

dokument – 4

olejnička – 2

sud s olejem – 1

křesadlo – 15

Laudánum – 2

Lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte v místnosti s převrácenou skříní. Uvnitř skříně jsou 3 křesadla. Vyjděte ven do chodby a u protější stěny je na stole kbelík, pod nímž leží A Key. Vlevo od vás je psací stůl a na něm další křesadlo. Nyní se vraťte zpět do místnosti, kde jste začínali. Klíčem si odemkněte druhé dveře a pokračujte na konec chodby, kde vás napadne monstrum. Běžte zpět do první chodby, kde vstupte na konci do dveří, které byly předtím zamčené. V místnosti seberte Laudánum, vstupte do dveří vlevo a poté budete automaticky pokračovat do další úrovně.

Sejděte po schodech dolů a vpravo je truhla a uvnitř ní A Rusty Key, dokument A Dirty Note a 2 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře malé místnosti vlevo. V této místnosti jsou celkem 4 tlačítka, které je třeba stisknout. První je pod pohovkou, druhé v koutě vedle kamen, třetí na stropě nad kamny (přistavte si nějaký předmět) a poslední uvnitř skříně (odházejte bedny). Vyjděte zpět do předchozí místnosti a pokračujte do dveří rovně. Ve skladištní místnosti seberte ze sudu vlevo lucernu a z regálu vlevo OLEJNIČKU. Vpravo jsou tři prosklené výstavní stolky. Nějakým předmětem rozbijte skleněné kryty a poté posbírejte Eastern Hall Section Two Attic Key, Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Opusťte místnost a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Jděte chodbou stále vpřed a poté budete pokračovat do další úrovně.

Projděte na konec, jděte do dveří, sestupte po schodech dolů a dalšími dveřmi se dostanete do chodby. Vlevo jsou jedny dveře odemčené. Projděte jimi do laboratoře, kde je SUD S OLEJEM (90% lucerny) a pokračujte do další místnosti, kde seberte Eastern Hall Key a dokument A Plain Paper. Vraťte se zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře na druhém konci chodby. Projděte do skladištní místnosti, kde na konci pravé uličky seberte z truhly Eastern Castle Key. Vyjděte z místnosti a tímto klíčem odemkněte dveře vlevo. Pokračujte jedinou možnou cestou vpřed dokud se nepřenesete do další úrovně.

Projděte mezi sochami lva do chodby, kde vstupte do dveří vpravo. Z psacího stolu seberte A Hollow Needle a dokument A Dirty Note a ze spodní zásuvky 6 křesadel. Vraťte se do chodby a jehlou z inventáře si otevřte dveře vpravo. Dostanete se do chodby s vězeňskými celami. V té vpředu najdete West Section Castle Key. Vraťte se do první chodby, klíčem si odemkněte dveře vpravo a opět jděte stále vpřed dokud se automaticky nezačne načítat další úroveň.

V zatopeném podzemí budete utíkat před vodním monstrem. Chodba se sice občas rozděluje, ale tyto chodbě se opět sbíhají do jedné, takže zabloudit nemůžete. Vyjděte po schodech nahoru, projděte dveřmi a poté se přenesete do další úrovně.

Za dveřmi vlevo je malá komora a v ní truhla, ve které je OLEJNIČKA a 3 křesadla. Za pravými dveřmi je podobná místnost a v ní Western Attic Section Key. Tímto klíčem si odemkněte dveře na konci chodby a pokračujte dál do závěrečné úrovně.

Tady už není co řešit. Jděte stále rovně, vstupte do dveří na konci a seberte ze stolu dokument A Bloody Dirty Note. Z chodby přiběhne monstrum a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář