Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Awoken Alive

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké mírně podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesi nabízí několik klasických lokací a celkem jednoduchou adventurní náplň.

- - - - -

Začínáte v potemnělé místnosti. Odtáhněte na stranu postel a seberte křesadlo. Jděte vpravo a ze stolu seberte dokument Need to Escape a ze zásuvky komody další křesadlo. Vyjděte z místnosti a v chodbě vstupte do dveří vlevo. Otevřte přihrádku psacího stolu a seberte ještě 2 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte do protějších dveří. Projděte až na konec a z psacího stolu seberte lucernu a z jedné ze zásuvek lektvar zdravého rozumu. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dalších dveří po levé straně. Na konci chodby je prosklený výstavní stolek a v něm laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte zpět do chodby a jděte do dveří hned naproti. Prchejte chodbou před monstrem a vejděte do dveří do další úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru a na křižovatce se dejte vpravo. V první místnosti seberte vpravo ze stolu dokument Hallway Door Problems a vzadu za sedačkou leží páčidlo. Pokračujte do sousední místnosti, kde vpravo mezi sedačkami leží OLEJNIČKA V následující místnosti jsou zamčené dveře. Zatím pokračujte do následující místnosti, protože k těmto dveřím se ještě vrátíme. V následující místnosti je v proskleném stolku lektvar zdravého rozumu, a když půjdete ještě do další místnosti a prohledáte zásuvky komod, najdete celkem 3 křesadla. Vraťte se k zamčeným dveřím, vylomte je páčidlem a dejte se do chodby vlevo. Vpravo na stěně je obraz, který odstraňte a objevíte tajný výklenek, ve kterém leží OLEJNIČKA. Vraťte se k vylomeným dveřím a vejděte vlevo do dveří do další úrovně.

V chodbě můžete ze země sebrat ještě jednu lucernu a poté vstupte hned do prvních dveří vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Hall Guardian a z přihrádky VELKOU OLEJNIČKU a z výstavního stolku vlevo dokument Hallway Keyring Problem. Dveře se však za vámi zabouchly, takže nadzdvihněte sošku Stephana a seberte Bedroom Key. Tím si odemkněte dveře a vyjděte do chodby. Jděte do dalších dveří vpravo a v místnosti vlevo vzadu v koutě leží 3 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte do dalších dveří vpravo. V malé skladištní místnosti je na jedné polici OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a vstupte na konci chodby do dveří do další úrovně.

Jděte rovně, seberte ze stolu OLEJNIČKU a vejděte do dveří do další úrovně.

Jste zpět v té samé místnosti. Běžte opět ke stolku s OLEJNIČKOU a klikněte na ni, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář