Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Better Place, Chapter 2

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie, jehož jedinou náplní je hledání klíčů a to je tak asi všechno co může nabídnout.

- - - - -

House

Prohledejte zásuvky komod a posbírejte lucernu, Key to Outside, OLEJNIČKU, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 4 křesadla. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Outside

Projděte na druhou stranu prostranství, sestupte po schodišti a vejděte do dveří do další úrovně.

Prison

Jděte stále rovně a vejděte do dveří vlevo na konci. Pokračujte do dalších dveří vpravo a poté ještě do jedněch vpravo. Na polici regálu leží OLEJNIČKA a 2 křesadla. Projděte do vězeňské chodby a poté ještě do jedné. Pod točitým kamenným schodištěm najdete OLEJNIČKU. Následně po tomto schodišti vystoupejte nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Castle East Wing

Jděte do dveří vpravo a v místnosti najdete na jedné polici knihovny dutou jehlu (za knihami). Poté prohledejte přihrádku psacího stolu a seberte křesadlo a ze zásuvky další 2 křesadla. Vraťte se do chodby a projděte do dveří na konci. Vlevo je zamčená skříň, kterou si odemkněte jehlou, a seberte z ní Stone Hammer. Rychle se do skříně ukryjte, protože se blíží monstrum. Až rozbije dveře do další chodby vylezte, z klavíru vlevo seberte 2 křesadla a vydejte se do nové chodby. Jděte vlevo a vejděte do dveří vlevo. Vpravo na policích leží 2 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a dejte se na druhou stranu, kde vstupte do dveří vlevo. Rovně před vámi je vstup do velké místnosti, kde je na polici knihovny křesadlo a v zásuvce laudanum. Vlevo je vchod do menší místnosti, kde najdete v zásuvkách psacího stolu Bedroom Key a další 2 křesadla. Vyjděte zpět do velké místnosti a pokračujte do dveří naproti, za kterými je malá skladištní místnosti a ještě 2 křesadla. Vraťte se do velké místnosti a klíčem si odemkněte zamčené dveře. V ložnici leží na stole Main Exit Key. Nyní se vydejte zpět do temné chodby, kde jsou na křižovatce chodbě zamčené dveře. Odemkněte si je klíčem z inventáře a pak už běžte stále vpřed a vejděte do dveří do další úrovně.

Village

Vlevo za bednami je v truhle OLEJNIČKA. Vyjděte ven a projděte vesnicí. Vlevo jsou mřížové dveře zamčené na visací zámek, který urazte kladivem. Vlevo na horní polici leží křesadlo. Odtáhněte na stranu těžkou bednu, nazdvihněte poklop a seskočte dolů do tunelu.

Dungeon

Vylezte z tunelu a poté v chodbě vejděte do dveří vlevo. V místnosti vzadu je na psacím stole křesadlo, v zásuvce Rusty Key a ve výstavním stolku vlevo laudanum. Mřížové dveře prorazí monstrum. V této místnosti lze sebrat OLEJNIČKU a 2 laudanum. Vraťte se do chodby na začátku a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Na konci je rudě osvětlená místnost, kde najdete nádobu s kyselinou a u nohou andělské sochy křesadlo. Vydejte se zpět do hlavní chodby, kde jděte do skladiště vpravo. Na sliz použijte kyselinu z inventáře a poté běžte jedinou možnou cestou stále vpřed až k osvětlenému východu, kde hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář