Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Better Place

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a celkem průměrné DLC ke hře Amnesia, ktreré dohrajete za půl hodiny. Čeká vás několik klasických lokací – vězení, vstupní hala, sklepení...

STATISTIKY

předmět v inventáři – 10

olejnička – 6

křesadlo – 12

laudanum – 4

lektvar zdravého rozumu – 3

Začínáte v místnosti, kde před vámi stojí psací stůl. Seberte z něj lucernu, ze zásuvky lektvar zdravého rozumu a nakonec z přihrádky křesadlo. Po pravé straně místnosti je prosklený stolek a v něl laudanum. Nějakým předmětem rozbijte skleněný kryt, abyste se k předmětu dostali. Projděte dveřmi do krátké chodby, kde jsou po stranách naproti sobě dvoje dveře. Vstupte do levých dveří a v malé místnosti seberte ze stolu Dining Room Key a z truhly OLEJNIČKU. Vyjděte zpět na chodbu a klíčem si odemkněte dveře naproti. Projděte jídelnou a vstupte do dveří na druhé straně. V krátké chodbě jsou opět dvoje postranní dveře. Za pravými dveřmi je malá kancelář, kde je v přihrádce psacího stolu křesadlo. Poté vstupte do levých dveří a následně do dveří do další úrovně.

Mansion

Vstupte do dveří vpravo a v místnosti je vlevo hned za dveřmi křesadlo. Dále prohledejte zásuvky druhého psacího stolu a najdete Bedroom Key. Vraťte se do předchozí místnosti a klíč použijte na dveře vlevo. Vstupte do malé ložnice a ze stolu seberte Key. Jděte zpět do předchozí místnosti a klíč použijte na dveře vlevo. Projděte chodbou na konec chodby, kde jsou dvoje dveře naproti sobě. Vejděte do pravých dveří a vzadu mezi sudy leží křesadlo. Pod poraženým regálem je Cellar Key. Abyste ho sebrali, musíte se krčit u boku regálu. V žádné případě neskákejte na regál, protože tak klíč nejde sebrat. Vraťte se do chodby, použijte klíč na dveře naproti a vstupte do další místnosti. V přihrádce psacího stolu vpravo je OLEJNIČKA. Poté vstupte do dveří, které vedou do sklepa.

Cellar

V regálu vlevo dole je čidlo. Vstupte do malé místnosti vlevo, kde je vpravo na zemi truhla a v ní OLEJNIČKA. Vraťte se do předchozí místnosti a vejděte do protějších dveří. Pokračujte na konec chodby a páčidlem vylomte dveře vpravo. Dostanete se do dlouhé chodby. Vlevo z police regálu si vezměte laudanum. Utíkejte rychle na konec chodby a vstupte do masívních dveří, protože máte v patách monstrum.

Wine Cellar

Octli jste se v temné zatopené chodbě. Na konci chodby jsou zamčené dveře. Vstupte do dveří vpravo a vpravo a vlevo na stěně uvidíte tlačítka, která stiskněte. Pokračujte do malé komory, kde seberte z malé truhly na římse 2 křesadla. Na stěnách jsou další 2 tlačítka, která rovněž stiskněte. Dohromady tedy musíte stisknout 4 tlačítka. Jejich stisknutím jste si odblokovali dveře na konci chodby. Začne vás pronásledovat vodní příšera. Vraťte se zpět na chodbu, proběhněte na její konec, projděte dveřmi, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Hub

Jste v jakési chodbě. Vstupte do dveří vlevo a ze zásuvky psacího stolu seberte lektvar zdravého rozumu. Vzadu u stěny je prosklený stolek a v něm laudanum. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Vstupte do dveří na konci chodby a ze stolu vpravo seberte Hall Key. Jděte zpět do chodby a dveřmi vlevo vstupte do krátké postranní chodby. Dveře na konci si odemkněte klíčem a vstupte do velké haly. Vzadu za schodištěm je v koutě páka, za kterou zatáhněte. Tím jste si otevřeli dveře na druhé straně haly. Přejděte halu a vstupte do malé obětní místnosti. Z oltáře seberte Small Key. Vraťte se do haly a nyní vyjděte po točitém schodišti nahoru. Projděte dveřmi, vlevo sestupte po schodech dolů a vstupte do vězení.

Prison

Jděte na konec chodby, kde jsou naproti sobě dvoje dveře. Mezi sudy leží na zemi křesadlo. Vstupte do pravých dveří a octnete se v místnosti s vězeňskými celami. Z psacího stolu seberte OLEJNIČKU. Poté prozkoumejte první celu a seberte v ní Rusty Key. Vraťte se do chodby a vstupte do dveří naproti. Z přihrádky psacího stolu seberte 3 křesadla. Klíč použijte na dveře vpravo a projděte do temné chodby. Na rozcestí se dejte vlevo, projděte dveřmi na konci chodby a poté vstupte do dalších dveří vpravo. V místě, kde chodba končí, jsou dvoje dveře naproti sobě. Vejděte do levých dveří a v místnosti seberte z regálu, který je uprostřed, Steel Key, OLEJNIČKU a 2 křesadla. Nyní se známou cestou vraťte na první rozcestí a pokračujte rovně. Vstupte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte lektvar zdravého rozumu. Dále otevřte přihrádku a seberte OLEJNIČKU a nakonec seberte ze zásuvky laudanum. Vyjděte zpět na chodbu a klíčem si odemkněte dveře vlevo za mříží, které vedou ven z budovy.

Outside

Octli jste venku před hradem. Běžte mezi vpřed kolem domů a na schůdcích posledního domu leží hlava, na kterou klikněte a tím hru ukončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář