Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Black Mansion

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Začíná to klasicky: probouzíte se v tajemné budově a nic si nepamatujete. Nevíte jak jste se do ní dostali. Jediné víte ale určitě: že se musíte dostat pryč stůj co stůj.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 7

baterie – 4

křesadlo – 2

laudanum – 2

lektvar zdravého rozumu – 2

Začínáte v ložnici. Prohledejte psací stůl a z přihrádky seberte svítilnu a BATERII a ze zásuvek Key a laudanum. Vzadu na pianě leží křesadlo a v zásuvce komody je další křesadlo. Klíčem si odemkněte dveře a vyjděte ven. V chodbě vejděte do dalších dveří vpravo. V zásuvce komody vpravo je lektvar zdravého rozumu, pod postelí vlevo je BATERIE (musíte postel odtáhnout stranou) a na konci místnosti ve skříni najdete klíč od strojovny. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Projděte mezi sochami, vyskákejte na bedny a na vrcholu velké bedny najdete BATERII. Vstupte do dveří vlevo a vzadu z police seberte páčidlo. Vraťte se do první místnosti, odtahejte krámy od protějších dveří a poté dveře vylomte páčidlem. Za dveřmi vpravo leží na stole dutá jehla. Tu použijte na druhé dveře v místnosti a za nimi najdete ležet Key. Vraťte se do první místnosti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Projděte do chodby a vstupte do dveří vlevo. Na pravém jídelním stole leží vzadu klíč od strojovny. Vyhněte se monstru, vběhněte zpět do chodby, klíčem si odemkněte protější dveře, projděte krátkou chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

V chodbě vejděte do dveří vpravo. V mučírně leží na podstavci lektvar zdravého rozumu, na stole s vězněm vlevo laudanum a na dalším stole BATERIE. Vraťte se do chodby a utíkejte před monstrem jedinou možnou cestou až na konec chodeb, kde vstupte do dveří do další úrovně.

Běžte kousek vpřed a přenesete se do zatopených prostor. Utíkejte před vodním monstrem a na konci si odházejte bedny od dveří, abyste jimi mohli projít dál. Poté se přenesete zpět do místnosti s fontánou. Jděte do dveří vpravo, kde však spadnete na zem a ztratíte vědomí.

Octli jste se ve vesnici. Jděte kousek vpřed a přenesete se do jakési místnosti. Vstupte do dveří a tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář