Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Blood Enemies, Chapter 2

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Pokačování první kapitoly, které stojí kvalitativně o dost výš a rozhodně nenudí ani na okamžik. Budete se potloukat po podivném vězení. Hra má navíc 3 konce.

- - - - -

House

V přihrádce psacího stolu je VELKÁ OLEJNIČKA a v truhle lucerna a Exit Key. Na víku truhly navíc leží dokument John's Diary (Tonight). Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Prison

Jděte do místnosti vpravo a za skříní najdete Boss Office Key. V přihrádce psacího stolu jsou 3 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře na druhém konci chodby. Z psacího stolu seberte dokument For New Police Officers, v přihrádce stolu najdete VELKOU OLEJNIČKU a v zásuvce křesadlo. Poté si přistavte židli ke skříni a z vršku seberte Surgical Needle. Vyjděte zpět do chodby, jehlou si zpřístupněte dveře do další úrovně vlevo a vstupte do nich.

Prison Section

Jděte do dveří na konci chodby a za knihami v regálu najdete Storage Key. Odemkněte si jím dveře vpravo a za bednami je páka, za kterou zatáhněte. Jděte do předchozí, kde se vám vpravo odklopil regál. Za ním vejděte do dveří do další úrovně.

Secret Prison Section

Jděte do druhé cely vpravo a skrz mříže seberte Prison Section II Key. Tím si odemkněte dveře na konci vpravo. Jděte do poslední cely a nyní musíte nějak šikovně odsunout postel, abyste mohli sebrat West Prison Section I Key. Poté se můžete vrátit do předchozí úrovně.

Prison Section

V chodbě si klíčem odemkněte druhé dveře do další úrovně vpravo a vstupte do nich.

West Prison Section I

Projděte dveřmi na konci a v úplně poslední cele je nahoře na mříži nad dveřmi páka, za kterou zatáhněte. Tím jste si odemkli dveře do další úrovně, do kterých vejděte.

Prison Section Guardpost

Vlevo leží VELKÁ OLEJNIČKA a vpředu dokument Weight Machine Instructions. Odstraňte z pravé váhy dřevěný stůl. Máte tu tři sudy. Při uchopení jednoho z nich se vám zobrazí nápis, že je těžší než ostatní. Tento těžký sud dejte na levou váhu (nesmíte ho ale položit na stůl, na to pozor) a oba lehčí na pravou váhu. Z vězeňského stolu poté seberte West Prison Section II Key. Poté můžete odejít z úrovně.

West Prison Section I

Známou cestou projděte do předchozí úrovně.

Prison Section

Klíčem si odemkněte sousední dveře vlevo a vstupte do nich.

West Prison Section II

Vpravo seberte dokument Important Notifications. V úplně poslední cele je cihla, kterou hoďte proti dveřím do další úrovně a poté do nich vejděte.

Prison Section Guardpost

Z hromádky seberte dokument Drill Usage. Vzadu mezi cihlami leží Drill Part. Odemkněte si tímto předmětem železné dveře a z truhly seberte lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do předchozí úrovně.

West Prison Section II

Známou cestou projděte do předchozí úrovně.

Prison Section

Vrtákem si zpřístupněte protější dveře a vstupte do nich.

East Prison Section II

Ze země seberte VELKOU OLEJNIČKU a pokračujte do druhého oddělení cel. Vpravo je na mříži Guardian's Knife. Dveře do další úrovně si odemkněte vrtákem a poté do nich vejděte.

Prison Section Guardpost

Z truhly seberte lektvar zdravého rozumu a poté se vraťte do předchozí úrovně.

East Prison Section II

Projděte do předchozí úrovně.

Prison Section

Jehlou si odemkněte poslední zamčené dveře a vstupte do nich.

East Prison Section I

Seberte dokument George a vejděte do cely s vězněm. Použijte na něj nůž a seberte George's Heart. Vraťte se do předchozí úrovně.

Prison Section

Cstupte do dveří vlevo a tím hru zakončíte špatným koncem.

POZNÁMKA:

Hra má ještě další dva konce – normální a dobrý – avšak nepodařilo se mi přijít na to jak k nim dospět.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář