Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Blood Enemies

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a dost podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie. Úrovně jsou malé, nenápadité, adventurní puzzle se se omezují na hledání často nepříliš šikovně ukrytých klíčů.

- - - - -

Bedroom

Z truhly seberte křesadlo a poté jděte do sousední místnosti. Z psacího stolu seberte dokument John's Note to Self, z přihrádky Storage Key a křesadlo a ze zásuvky další křesadlo. Jděte do předchozí místnosti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Storage

Vlevo za zídkou leží OLEJNČKA a na zídce 2 křesadla. Mezi bednami vpravo je ukrytý Bloody Tag Key. Klíčem si odemkněte dveře vpředu a za nimi je v proskleném výstavním stolku Main Halls Corridor Key. Přineste si nějakou bedničku a rozbijte skleněnou výplň stolku. Klíčem si odemkněte dveře po straně, běžte jedinou možnou cestou stále vpřed a vejděte do dveří do další úrovně.

Main Hall

Pod druhým talířem zleva leží Central Rooms Key, kterým si odemkněte dveře vlevo. V chodbě jděte do dveří vpravo a vlevo ve skříni najdete Farl Left Room Key. Z psacího stolu seberte dokument Letter to George by his Brother, z přihrádky 2 lektvary zdravého rozumu a zpod stolu 2 křesadla. Vlevo u postele najdete ještě laudanum. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře vlevo. Vpravo na stole leží Left Room Key a vpředu je v jednom výstavním stolku laudanum. Klíčem si odemkněte v chodbě první dveře vlevo a z psacího stolu seberte dokument George's Diary 1/3, z přihrádky Far Right Room Key a ze stolku u postele OLEJNIČKU. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře vpravo. Pod papírovými deskami na psacím stole leží Surgical Needle. Vyjděte zpět do chodby, jehlou si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Torture Rooms

Jděte do prvních dveří vlevo a přineste si z chodby bednu. Nahoře na zárubni dveří leží Far Right Torture Room Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte druhé dveře vpravo. Za dveřmi je kbelík a v něm Surgical Needle. Jehlou si odemkněte dveře v chodbě naproti a z ostří pily ležící na zemi seberte Cellar Key. Vraťte se na začátek úrovně, klíčem si odemkněte dveře vlevo a vejděte do nich.

Cellar

Jděte do místnosti vlevo a mezi bednami najdete Cellar Room II Key. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Ze sudů seberte dokument George's Diary 2/3 a OLEJNIČKU a mezi sudy najdete Dungeon Key. Poté se vraťte do předchozí úrovně.

Torture Rooms

Klíčem si odemkněte protější dveře a vstupte do nich.

Dungeon

Na konci chodby jděte do dveří vlevo a z kbelíku seberte kladivo a z bedny dokument Prisoner's Note. Poté jděte do cely naproti a zpod bedny seberte Exit Key. Jděte chodbou zpět a použijte kladivo na poslední dveře vpravo. Pod postelí najdete Rusty Chipper. Dláto použijte na vstupní dveře a projděte jimi zpět do předchozí úrovně.

Torture Rooms

Pokračujte do dveří vpravo.

Main Hall

Projděte chdbou do předsíně, klíč použijte na protější dveře a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář