Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Brain Washed

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a podprůměrné dobrodružství ze světa Amnesie sestávající z několika okoukaných úrovní. Budete mít dohráno za 10 minut.

- - - - -

Jděte do místnosti vlevo, kde seberte z krbového ohniště lucernu, u postele laudanum, z vody za postelí VELKOU OLEJNIČKU a z jedné ze zásuvek komody 2 křesadla. Vraťte se do chodby a poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Sejděte po schodech dolů a dejte se vpravo. Vstupte do dveří a z psacího stolu seberte Basement Key a dokument Remember. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře pod schodištěm. Projděte do následující malé místnosti, kde najdete v zásuvce komody lektvar zdravého rozumu. Dalšími dveřmi vyjděte na další schodiště, na jehož konci jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Jděte do dveří naproti a ze zásuvky psacího stolu si vezměte 2 křesadla. Další dveře vedou do krátké chodby, kde odstraňte obraz ze stěny a z výklenku seberte Key. Vraťte se do chodby a vejděte do dalších dveří po straně. Seberte ze stolu dokument Nightmares a poté vyjděte zpět do chodby. Zde jsou ještě jedny dveře, které si odemkněte klíčem a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Ze středové římsy seberte 2 křesadla a v kamnech najdete další 2 křesadla. Odšoupněte koberec, na kterém je spadlý trám a skočte dolů do tunelu. Seberte Pot of Acid, prolezte na konec a dostanete se do chodby, kde v postranní místnosti leží dokument The End. Vyjděte z místnosti a vstupte do dveří do další úrovně.

Na psacím stole leží dokument Regret a v přihrádkách regálu na láhve jsou 4 křesadla. Poté pokračujte do dveří do další úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze stolu seberte dokument How Should I Kill Him? Nyní se musíte do vchodu nad vaší hlavou. Stačí, když si přistavíte na horní stůl jednu židli a poté by neměl být problém skočit tam. Ze země seberte dokument Note to Self a o kousek dál najdete dokument The End. Tím jste se dostali na konec hry. Závěrečné titulky se nespustí.

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář