Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Choice

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Vcelku průměrná hra od autora poměrně známé a oblíbené Custom Story Baldo's Discovery. Některé úrovně jsou navrženy docela zajímavě, ale to je tak všechno čím dokáže tato hra vyniknout nad průměr.

- - - - -

Vyjděte ven z cely a dejte se vpravo. Vlevo jsou schody, po kterých sestupte dolů. Ze stolu seberte lucernu, OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vraťte se nahoru, dejte se vlevo ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Jděte k vodní nádrži a vlevo je otvor v zemi, nedaleko kterého leží 3 křesadla. Poté klikněte na otvor a vstoupíte do podzemí.

V ohybu chodby seberte 2 křesadla a projděte k místu, kde je vchod, do kterého se dá vejít ze dvou stran. Ze země seberte dokument Right or Left a lektvar zdravého rozumu. V místnosti za dveřmi leží na kruhovém podstavci Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře po levé straně, projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo je poklop, který se zavře a ke kterému budete muset najít klíč. Ze země seberte dokument Yeah a vzadu ze stolu dokument Mhm, OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vejděte do levých dveří.

Na křižovatce nejprve projděte na konec levé chodby, klikněte na předměty na stole, poté se vraťte a jděte na konec pravé chodby, kde klikněte na ohniště. Jděte zpět na křižovatku a vlevo projděte zkrvavenou zdí. Jděte po schodech nahoru a seberte z bedny 2 křesadla. Sestupte dolů a jděte do vchodu pod schody. Vlevo jsou k sebrání další 2 křesadla a poté na konci seberte láhev. Vraťte se zpět do první chodby než jste prošli zdí a na konci levé chodby je sud, na který použijte sklenici z inventáře, a získáte nádobu s olejem. Vraťte se do strojovny a použijte sklenici s olejem na páku u pece. Zahýbejte pákou, jděte kousek zpět, projděte mřížovými dveřmi vpravo, nastupte do výtahu a zatáhněte za páku.

Projděte chodbou, sestupte po žebříku dolů a ve velké místnosti vyjděte vpravo po schodech. Na konci ochozu seberte laudaum a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se dolů, jděte do vedlejší místnosti a poté vpravo po schodech nahoru. Před vámi je zatopené bludiště. Z nedaleké stoličky seberte Key a následně se vydejte směrem vlevo. Držte se stále vlevo, abyste nezabloudili. Na jednom konci chodby je k sebrání páčidlo, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Brzy se dostanete do chodby s okny. Jedno z oken je popraskané. Běžte chodbami ještě o kousek dál a naleznete dřevěný sud. Doneste ho k poškozenému oknu a prohoďte jej skrz okno. Vylezte ven z okna a přejděte po římse k žebříku, po kterém vyšplhejte co nejvýš. Skočte na římsu vlevo a prolezte do chodby. Vyjděte na nádvoří, dveřmi a po schodišti sejděte do temné chodby. V chodbě si přistavte jeden ze sudů, abyste překonali velký schod. Sejděte k zamčeným železným dveřím, které vylomte pomocí páčidla. Známou cestou se vraťte k výtahu, nastupte do něj a zatáhněte za páku.

Projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze stolu opět seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Klíčem si odemkněte mřížový poklop a seskočte dolů do tunelu. Prolezte na konec a dostanete se do podivné chodby. Nad točitým kamenným schodištěm jsou zamčené dveře, takže jděte do postranní chodby vlevo, která vede jakoby za schodiště. Klikněte na otvor v zemi a budete pokračovat do závěrečné úrovně.

Konečně jste na svobodě. Běžte vpřed a poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář