Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Concussion

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které sice obsahuje pár zajímavých a netradičních nápadů, ale celkově nijak nevybočuje ze šedého průměru. Ve hře bohužel nefunguje jazykový soubor, proto je hra bez textů.

- - - - -

Ze stolu seberte dokument (prázdný), OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu a z přihrádky další OLEJNIČKU a 3 křesadla. Klikněte na kované dveře a až se proberete seberte ze stolu dokument (prázdný) a z knihy na stole Key. Tím si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Projděte na konec a nakonec do dveří. Ze stolu seberte páčidlo, vyjděte z místnosti a jděte do místnosti, ze které vyšlo monstrum. Ze země seberte lucernu a z římsy 3 křesadla. Poté si lehněte na postel, abyste si chvíli odpočinuli. Poté vyjděte z místnosti a dejte se vpravo a vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte protější mříží a ozve se rána. Vraťte se k první mříži a bude v ní velká díra. Projděte za mříž a po chvíli se ozve další rána. To se udělala díra v druhé mříži. Projděte na konec a poté přiběhne monstrum a srazí vás.

Octnete se opět ve sklepení. Tady nic nemá smysl dělat, takže jen vstupte do dveří do další úrovně.

Vpravo leží lektvar zdravého rozumu. Vyjděte do haly a sestupte dolů. Na dlouhém stole leží na různých místech 2 lektvary zdravého rozumu. Jděte do vstupní chodby a na truhle vlevo leží dokument (bez označení) a na dveřích na konci další dokument (bez označení). Vraťte se do haly a vejděte do dveří do další úrovně, které jsou pod balkónem.

Na stole leží dokument (prázdný) a na komodě OLEJNIČKA. Dál prohledejte zásuvky komody a posbírejte 4 křesadla, váček s 25 tolary a váček s 10 tolary. V první uličce vpravo je v prostředním regálu za knihou otvor pro páku. Páku najdete v poslední uličce vlevo v prostředním regálu (rovněž za knihou). Zatáhnutím za páku si odemknete poklop, který je pod schody. Proleze na konec a vylezete v další části knihovny. Jděte vlevo, vylezte po žebříku nahoru a z psacího stolu seberte Key a dokument (prázdný), z přihrádky OLEJNIČKU a 2 lektvary zdravého rozumu a ze zásuvky laudanum. Vraťte se dolů a dveře prorazí monstrum. Tudy se dostanete do první knihovní místnosti, ze které pokračujte zpět do haly.

Použijte klíč na dveře na konci vstupní chodby a odemkněte si postranní dveře v chodbě. Projděte až na konec a z rohu psacího stolu seberte Key. Vraťte se do haly a klíčem si odemkněte sousední dveře vlevo. Sejděte po schodech dolů a poté se propadnete kamsi dolů, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

screenshot

videoukázka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář