Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Daniel's Sanity

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Mělo by se jednat o přímé pokračování základní hry, jehož hrdinou je opět Daniel. Hra se však skládá jen ze dvou dost podprůměrných úrovní.

STATISTIKY

dokument – 6

olejnička – 2

křesadlo – 8

Lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte v místnosti s krbem. Ze země seberte dokument Note to Self z nedaleké skříně 3 křesadla. Jděte na konec místnosti a vyjděte dveřmi ven na chodbu. Vstupte do dveří naproti a z psacího stolu seberte dokument Daniel's Aftermath Diary (1/3) a z přihrádky lucernu a OLEJNIČKU. Otočte se čelem vzad a důkladně prohledejte police všech regálů – najdete další OLEJNIČKU a 5 křesadel. Vraťte se do chodby a pokračujte vpravo. Vstupte do dveří vpravo a vpravo je bedna a na ní dokument Daniel's Aftermath Diary (2/3). Vyjděte zpět do chodby a zajděte do protějších dveří. V proskleném výstavním stolku leží dokument Daniel's Aftermath Diary (3/3). Přineste si z rohu dřevěnou bednu a rozbijte jí skleněný kryt stolku, abyste mohli dokument sebrat. Nyní si nanoste dřevěné bedny (stačí dvě) do místnosti s regály. Na vrchu zadního regálu je totiž Door Key. Vraťte se do chodby, klíč z inventáře použijte na dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Vstupte do dveří na konci chodby a dostanete se do velké temné místnosti. Vpravo vzadu je psací stůl, kde prohledejte zásuvky a seberte dokument Doctor's Orders a Lektvar zdravého rozumu. Zatím monstrum probourá zamčené dveře na druhé straně místnosti. Počkejte až odejde a proklouzněte do nové místnosti. Seberte ze stolu dokument Sanity Potions a pokračujte do dalších dveří vpravo. Jděte ke dveřím do další úrovně a tím hru zakončíte

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář