Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Saloon

Autor návodu-MichalPaclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátká a podprůměrná Custom Story s jednoduchou adventurní náplní, s průměrně zvládnutými lekačkami a minimem nových nápadů.

STATISTIKY

olejnička – 9

velká olejnička – 1

křesadlo – 30

Laudánum – 6

Lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte v ložnici. Otočte se čelem vzad a ze zásuvky komody seberte 2 křesadla. U postele je truhla a v ní 2 OLEJNIČKY. Poté prozkoumejte přihrádku psacího stolu a seberte Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. U druhého boku postele je rovněž komoda a v ní další 3 křesadla. Vpravo na okenní římse je malá truhla a v ní Key. Klíčem si odemkněte dveře pokoje a pokračujte skrz několikery dveře až do zadní místnosti, kde vlevo seberte lucernu. Dveře vpravo probouralo monstrum. Vběhněte do této místnosti, odklopte regál, nadzvedněte poklop, sestupte po žebříku dolů a vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte dveřmi a sejděte po schodech dolů. Pod schodištěm leží na bedně křesadlo. Pokračujte do dveří vpravo, které vedou do větší místnosti. Na plotně nad ohništěm leží Key a na středové zídce Laudánum. Zatím protější dveře v chodbě probouralo monstrum. Vejděte do této místnosti a ze stolu vlevo seberte OLEJNIČKU. Klíčem si odemkněte přihrádku psacího stolu a seberte páčidlo. Nakonec prohledejte zásuvky a vezměte si Laudánum. Vraťte se do chodby a páčidlem vylomte dveře vlevo. Projděte do nové chodby, kde vstupte do dveří vpravo. Dostanete se do místnosti pokryté slizem. Vlevo najdete další OLEJNIČKU, v kamnech Key, v nedaleké komodě křesadlo, na desce další komody vpravo další křesadlo a v zásuvce té samé komody ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a dejte se vpravo. Dveře na konci chodby si odemkněte klíčem a vstupte do lokálu. V ohništi krbu je křesadlo, za barovým stolem na stole vpravo další křesadlo a na konci uličky Key. Jděte do dveří na druhé straně místnosti a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Projděte na konec slepé chodby a z malé truhly seberte zrezivělý klíč. Vraťte se do lokálu a za barem je vlevo zamčená skříňka. Tu si odemkněte klíčem a seberte páčidlo a Laudánum. Páčidlem vylomte dveře vpravo a projděte k točitému kamennému schodišti. Pod schodištěm jsou hromady beden, kde lze posbírat OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vyjděte po schodech nahoru a dostanete se do nevelké místnosti. Na stole vpravo leží křesadlo, v zásuvce komody je další křesadlo a ve skleněném výstavním stolku, na kterém leží bedýnka, je zrezivělý klíč. Použijte bedýnku k rozbití krytu, abyste mohli předmět sebrat. Klíčem si odemkněte přihrádku psacího stolu a stiskněte tlačítko uvnitř. Tím si odemknete dveře malé místnosti. V této místnosti odklopte víka dvou malých truhel vpravo a posbírejte 2 OLEJNIČKY, Laudánum a 6 křesadel. Odtáhněte na stranu těžkou bednu a odhalíte vchod do tunelu. Seskočte dolů a prolezte na konec tunelu. Běžte rychle chodbou k točitému schodišti, po kterém vyjděte nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru a octnete se ve velké vstupní hale. Na stole vlevo leží Key. O kousek dál vlevo jsou dvě komody a v jejich zásuvkách jsou OLEJNIČKA a křesadlo. Když půjdete dál po obvodu místnosti, tak narazíte na další komodu, ve které je opět křesadlo. Dál jsou dvě další komody, kde lze posbírat 3 křesadla a Laudánum. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do levých dveří, které vedou do knihovny. V polici vpravo leží křesadlo, v další polici o kousek dál je další křesadlo a na stole leží ještě jedno křesadlo. Na židli u zadní stěny je OLEJNIČKA. Pokračujte průchodem vpravo a dostanete se do temné místnosti. Nejprve odklopte závoru dveří, poté seberte z přihrádky psacího stolu VELKOU OLEJNIČKU a nakonec seberte ze stoličky Key. Vyjděte zpět na ochoz, sejděte dolů a klíčem si odemkněte železnou skříňku vlevo od dveří. Přineste si nějaký předmět a rozbijte skleněný kryt ve skříňce. Stiskněte tlačítko, čímž si odemknete dveře vpravo. Projděte ke dveřím do další úrovně a vejděte do nich.

Jděte po chodníku stále vpřed. Vzadu se objeví monstrum, ale nemělo by vás dohnat. Až dojdete na konec klikněte na vrata a tím příběh zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář