Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dark Salvation: Unspoken Words (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátké demo, které se skládá jen ze tří úrovní, takže dokončení hry je otázka zhruba 10 minut.

- - - - -

Basement

Ze skříně si vezměte lucernu, vyjděte do velké místnosti, kde je vlevo kout se zásobami. Seberte dokument Supplies, z velké truhly OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu a z malých truhel 3 křesadla. Jděte k vinným sudům a vstupte do dveří mezi nimi. V zadní místnosti leží na zemi dokument Note of Death. Vraťte se do velké místnosti, přejděte na druhou stranu a vstupte do dveří do další úrovně.

Underpass

Jděte do dveří vlevo a projděte do zadní místnosti, kde seberte z psacího stolu vlevo A Key a dokument Diary Entry – Step One a z přihrádky lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby, na konci chodby seberte zpod stolu křesadlo a poté si odemkněte dveře vpravo. V zadní místnosti seberte vlevo ze stolu dokument Congratulations a z přihrádky OLEJNIČKU, z krbové římsy vpravo křesadlo a z vnitřku kamen další 2 křesadla. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Dorm Area 1

Dejte se chodbou vlevo a vstupte do dveří vlevo. V postranní chodbě vejděte do dalších dveří vlevo a ze stolu na konci seberte dokument A Quick Have Up. Pak vstupte do dveří a tím hru zakončíte.

videoukázka

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář