Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – David's Nightmare

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Tvé jméno je David a vydáváš se do podivné vesničky jménem Grossenburg. Obyvatelé vesnice se zdají být velice příjemnými. Až na ty noční můry, které tě v noci trápí. Tuto noc tě noční můra opět chytila do svých tenat. Dokážeš uniknout? – Krátká, avšak rozhodně nápaditá a nadprůměrná Custom Story.

- - - - -

Začínáte v ložnici. Z přihrádky psacího stolu seberte lucernu a ze stolní desky OLEJNIČKU. Opodál leží na zemi Room Key. Tím si odemkněte dveře místnosti a vyjděte do chodby. Projděte do místnosti, kde si všimněte výklenku ve zdi, který uzavírají zamčená dvířka. Pokračujte do další chodby a prozkoumejte postranní místnosti. V jedné leží na zemi A Small Key. Vraťte se do místnosti s výklenkem a odemkněte si výklenek, ze kterého seberte Odd Key. Jděte zpět do dlouhé chodby, projděte až na konec, klíčem si odemkněte dveře výtahu, nastupte a stisknutím tlačítka uvedete výtah do pohybu.

Po vystoupení z výtahu jděte jedinou možnou cestou stále vpřed a na konci vstupte do dveří do další úrovně.

Octli jste se opět v ložnici, která je zaplavená slizem. Až se na dveře začnou ozývat rány a sliz ze dveří zmizí, klikněte několikrát na dveře a ty se rozpadnou. Jděte k podstavci se zářící koulí a ze země seberte dokument The Key to the Nightmare. Dejte se vlevo, kde u vstupu do chodby visí ve vzduchu OLEJNIČKA. Projděte do místnosti, kde se ve vzduchu vznáší A Key to the End. Zkuste vejít do pootevřených dveří vlevo, ale ty se vám před nosem zabouchnou. Vraťte se zpět do místnosti s podstavcem a doplňte na své místo chybějící část koule (máte ho v inventáři). Dveře vpředu se otevřou, tak do nich vejděte. V místnosti s energetickým výbojem seberte ze země dokument The Channeller a vlevo vzadu leží Unpowered Dagger. Použijte ji na podivný přístroj u stěny, čímž ji nabijete a seberte z přístroje Powered Dagger. Poté dýku použijte na oba pilíře. Spadnete na zem a vedle pochodně bude ležet A Key to the End. Vraťte se do místnosti s podstavcem a tento předmět vložte na své místo do koule. Pak už jen sledujte co se bude dít. Jakmile se vám objeví na obrazovce text Congratulations, jste na konci hry. Titulky se nespustí, takže zrušte hru v menu pozastavení.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář