Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Dragon's Revenge (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Mrazivě depresivní mód ze světa Amnesie. Vydejte se na cestu z hradu do hlubokého podzemí, kde vás čekají hrůzy.

- - - - -

Ze země seberte dokument This Mansion a opodál na pohovce vpravo leží křesadlo. Z psacího stolu seberte dokument That Monster! a z přihrádky laudanum, lektvar zdravého rozumu a křesadlo. Uvnitř skříně visí A Key for the Cabinet a v truhle u postele lucerna a OLEJNIČKA. Klíčem si odemkněte nedaleké dveře a poté pokračujte dalšími dveřmi do chodby a následně vpravo. Ve velké místnosti seberte ze stolu dokument Thought You Were Free? Jděte vlevo a vstupte do dveří na konci. Ve skladištní místnosti prohledejte police regálů a posbírejte VELKOU OLEJNIČKU, OLEJNIČKU, laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Vraťte se do velké místnosti a na druhé straně jděte do dveří vpravo. Odstraňte obraz ze stěny vpravo, klikněte na sklenici ve výklenku a seberte Key to the Ritual Room. Vyjděte z místnosti, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně na konci a poté do nich vstupte.

Projděte do osvětlené místnosti, kde seberte ze stolu dokument YOUR WARNING a prozkoumejte postranní místnosti vpravo. V první je dokument Can't Handle It Anymore a v druhé najdete v povalené skříni Unknown Key (musíte rozbít vázy). Vlevo je schodiště vedoucí nahoru. Odemkněte si klíčem dveře a jděte do dveří vpravo. Uvnitř skříně visí dokument Our Plan. Vraťte se do chodby a jděte do posledních dveří vlevo. Pod postelí najdete Key to the Exit. Tím si odemkněte dveře na konci chodby a v následující místnosti vstupte do prvních dveří vpravo. Budete muset dveřmi párkrát pořádně bouchnout, abyste odšoupli židli, která brání dveřím v otevřením. V prvním psacím stole (v přihrádce) je Rusty Key. V přihrádkách dalších tří psacích stolů jsou páky. Zkuste za všechny zatáhnout, ale zřejmě praktický význam nemají. Vyjděte z místnosti a pokračujte do sousedních dveří vpravo. Vlevo v proskleném výstavním stolku jsou 2 křesadla, v přihrádce psacího stolu OLEJNIČKA a v zásuvce Rusted Saw. Vyjděte z místnosti a použijte pilku na prkna na dveřích. V přihrádce levého psacího stolu je páka. Odstraňte nejprve kosti ze vnitřku a poté za páku zatáhněte. Venku jste si otevřeli padací dveře. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Jděte do obětní místnosti a na druhé straně visí u dveří dokument Something is in here. Pokračujte dál do místnosti, kde je vodní monstrum. Vlevo na výstavním stolku leží 2 laudanum a nahoře na háku visí Sewer Key. Odemkněte si jím dveře, seskočte dolů a u závalu seberte dokument Find A Alternative Path. Vlezte do tunelu na levé straně a v levé chodbě seberte 2 laudanum a lektvar zdravého rozumu a za mříží je VELKÁ OLEJNIČKA. Vraťte se k závalu a těsně vedle něj vlevo je nenápadný vchod do dalšího tunelu, kde seskočte dolů. V levé odbočce je v truhle dokument August 17, 1959. Prolezte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Prolezte na konec tunelu, dejte se vlevo přes most a v chodbě pootevřete dveře vpravo. Škvírou seberte 2 laudanum. O něco dál na zemi je SUD S OLEJEM (10% lucerny), ruka pod kamením drží Random Key a nakonec prohledejte truhlu na kamenech a seberte dokument From the Master a 3 lektvary zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte dveře na levé straně a z polic regálů posbírejte 3 laudanum a 6 lektvarů zdravého rozumu. Další lektvar zdravého rozumu je v polici regálu na láhve. Sejděte po schodech dolů, jděte vpravo do místnosti s regály a vpravo vzadu za bednami je v truhle Alternative Path Key. Vraťte se do chodby, dejte se vpravo, na dveře na konci použijte klíč a vejděte do nich.

Jděte do dveří naproti, ze stolu seberte dokument You Had It Coming, z kouta vlevo lektvar zdravého rozumu a z proskleného výstavního stolku laudanum, další 2 lektvary zdravého rozumu a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte do dveří vpravo. V zásuvkách povalené komody najdete OLEJNIČKU, laudanum a 6 křesadel. Na stole uvnitř laboratorního přístroje le Digoxin Key. Nyní jděte do první místnosti, do které jste vstupovali na začátku, a klíčem si odemkněte stolní přihrádku. Seberte Digoxin Acid a dokument Acidic Digoxin (BE VERY CAREFUL WHEN HANDLING). Jděte zpět do chodby, jděte do dveří vlevo a použijte kyselinu na sliz za mříží. Prolezte dírou v mříži, ze země seberte dokument The Formula Ritual a z truhly Unknown Bloody Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Místnost má další dvě postranní místnosti. V té levé seberte ze stolu dokument Confessed Sins a v té pravé přeskákejte po sudech a na konci seberte „Drop Tunnel“ Key. Jděte zpět do hlavní místnosti a klíčem si odemkněte poklop v podlaze. Seskočte dolů a poté jděte do místnosti vpravo, kde seberte z levé mučící panny A Very Mossy Key. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Jděte rovně, poté vpravo a vpravo u andělské sochy leží klíč od strojovny a 2 OLEJNIČKY. Toto je konec dema. Můžete ještě prozkoumat chodby v okolí, avšak dál se nedostanete.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář