Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Eternium: Prologue

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o úvod k módu Sins of my Father (jinak také zvaný Eternium), ve kterém se dozvíte co se odehrálo před dějem základní hry.

- - - - -

Na hraně římsy je dokument Wine Restock a dál je regál, ze kterého posbírejte Lantern, 2 OLEJNIČKY a 3 křesadla. Na konci místnosti jsou zamčené dveře. Za regálem, kde jste našli lucernu, je lopata, pomocí které vylomte dveře. Projděte chodbou, vyjděte po schodech nahoru a jděte do dveří vlevo. Na druhé straně chodby je vstupte do místnosti, kde seberte ze stolu Meat a Wine Cellar Key. Tím si odemkněte nedaleké dveře. Projděte do místnosti, kde jsou dveře do další úrovně. Vejděte do nich, ačkoliv mě se to podařilo až poté, co mě monstrum zabilo. – Tak nevím.

V chodbě jděte do dveří vpravo a z psacího stolu posbírejte dokument My Apologies, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a jděte do dalších dveří vlevo. Z beden seberte Jar of Oil a vraťte se zpět do chodby. Dveřmi na konci se dostanete do jídelny, kde pokračujte do dveří vpravo. Dostanete se do velké místnosti, kde přeskákejte po vrcholcích regálů na druhou stranu. V chodbě je pod stolem vpravo Key to Bedroom a vzadu pod stolem dokument (nelze sebrat). Vraťte se přes sál s regály a klíčem si odemkněte postranní dveře. Vyjděte po schodech nahoru a na stole vlevo je Cellars Key a křesadlo a nahoře na stěně visí dokument Temple Entrances, dokument Note a dokument Mining Operation. Vraťte se do jídelny a pokračujte dál do dveří na druhé straně. V chodbě vejděte do dveří vlevo na konci chodby.

V laboratoři seberte ze stolu Reg Gem, Chemical Container a dokument Chemical Instructions. Červený úlomek vložte do lisu a kliknutím seberte Powder Filled Jar. Do otvoru ve zdi vpravo nalijte červenou tekutinu, pod vývod aparatury dejte sklenici z inventáře a klikněte na tlačítko na zdi vpravo. Seberte Chemical Container, který v inventáři spojte s další chemikálií a vznikne vám Lubricant. Opusťte laboratoř.

Na dveře vlevo použijte klíč, avšak ten se zasekne v zámku. Použijte na dveře Lubricant a cesta dál je volná.

V regálu vlevo je OLEJNIČKA. Sestupte po schodech dolů a na křižovatce chodeb leží na římse VELKÁ OLEJNIČKA, další OLEJNIČKA a 3 křesadla. Dejte se vpravo a zahněte do místnosti vpravo, kde najdete dokument Mining Dependicias. Pod dřevěnou deskou je těžká bedna, kterou vytáhněte, a projděte tajnou chodbou do místnosti s monstrem. Za touto místností je vlevo další malá místnost a v ní 2 křesadla a Mines Key. Vyjděte z místnosti a naproti je podobná místnost, kde leží na stole dokument Dear Mother a OLEJNIČKA. Když půjdete chodbami ještě o kousek dál, tak v místnosti s žebříkem je k sebrání Rope. Spojte v inventáři maso a dýku a získáte tak Meat with Knife. Tento předmět použijte na zamčenou truhlu a běžte se ukrýt (vylezte po žebříku nahoru). Slezte a seberte ze země vedle truhly Mines Key. Nyní se dostáváte zpět do hlavní chodby. Můžete ještě zahnout vlevo a oklikou se dostat k místu, kde lze sebrat lektvar zdravého rozumu, ale není to nezbytné. V dlouhé chodbě jsou na druhé straně dveře do další úrovně, na které použijte oba klíče a vejděte do nich. Pak už jen sledujte závěrečnou animaci a tím hra končí.

Takže se můžete pustit do plnohodnotné hry Eternium (Sins of my Father).

videoukázka

screenshot

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář