Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Evil Infects

Autor návodu-MichalPaclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Mělo by se jednat o demo, avšak dodnes jiná verze ke stažení není. Evil Infects je jen o lehce nadprůměrnou hru. Snahou autora zřejmě bylo přiblížit se základní hře. Některé úrovně jsou až přehnaně rozsáhlé a pobíhání po nich může být dost otravné; tím spíš, že se do nich budete muset opakovaně vracet.

STATISTIKY

dokument – 7 (+1 možná nenalezený)

olejnička – 13

křesadlo – 53

Laudánum – 4

Outside

Dojděte k hradu, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do vrat.

Eastern Castle – Main Hall

Vlevo od vás je regál a na jedné jeho polici leží 2 křesadla. Vstupte do dveří rovně před vámi, sejděte po schodech nahoru a z levého regálu seberte OLEJNIČKU a z pravého další křesadlo. Vraťte se do haly a nyní jděte do dveří vpravo. V chodbě vejděte do dalších dveří vpravo a z komody seberte Laudánum. Ještě prohledejte zásuvky psacího stolu a vezměte si opět křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dalších dveří vpravo. Ze stolu seberte dokument Diary Page of a Servant a ze sousední knihovny křesadlo. Vraťte se opět do haly, vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří na konci ochozu. Vejděte do dveří vlevo a ze zásuvky komody vlevo seberte další křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dalších dveří vlevo. Z psacího stolu seberte dokument Emergancy Notice a přihrádky křesadlo. Vraťte se do chodby a z okna naproti dveřím seberte další křesadlo. Pokračujte dál chodbou. Další dveře vlevo jsou zamčené, takže vstupte do následujících dveří vlevo. Vpravo ve skříni najdete OLEJNIČKU a v přihrádce psacího stolu opět křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a projděte až na konec, kde vejděte do dveří, které vedou do knihovny.

Eastern Castle – Library

Po levé straně je výklenek a v jedné knihovně leží křesadlo. Projděte na konec chodby a vstupte do dveří. Prohledejte přihrádku psacího stolu a seberte další křesadlo a poté ze zásuvky Laudánum. Jděte do dalších dveří a dostanete se do další chodby. Po pravé straně jsou dveře vedoucí do velké knihovny. Na druhé straně místnosti jsou ve výstavním stolku 2 křesadla. Rozbijte nějakým předmětem skleněný kryt, abyste mohli předměty sebrat. Pak jsou tu dveře vedoucí kamsi dál, ale jsou zamčené. Vraťte se do chodby a projděte na rozcestí. Dejte se nejprve vlevo a vstupte do místnosti, kde najdete vzadu na stole opět křesadlo. Pokračujte do dalších dveří, sejděte po schodech dolů a poté do dalších dveří vpravo. Z místnosti vede průchod do malé místnosti, kde seberte z psacího stolu lucernu, Small Needle a dokument Robert Ned's Diary Page 1 a z police vpravo křesadlo. Vraťte se do předchozí místnosti a z té vedou ještě jedny dveře. Dostanete se do dlouhé chodby, kde vejděte do dveří vpravo a prohledejte tuto místnost – na jedné polici leží křesadlo a v horní zásuvce psacího stolu další křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte až na její konec. V následující místnosti seberte z police vpravo Red Chemical a křesadlo a ze zásuvky komody OLEJNIČKU. Pokračujte v cestě a brzy dojdete do místnosti, kde jsou opět zamčené dveře. Seberte vlevo z komody křesadlo a poté se vracejte zpět jak jste přišli až na rozcestí chodeb. Nyní jděte prozkoumat chodbu rovně před vámi. Dostanete se do široké výstavní chodby. Vzadu leží na jednom stole křesadlo. Pokračujte ke schodišti, po kterém sestupte dolů. Nakonec dorazíte do místnosti, kde jsou zaseknuté dveře. Prohledejte nábytek a seberte křesadlo. Tím máte vše v této úrovni splněno a nyní se můžete vrátit do místnosti s prvními zamčenými dveřmi. Použijte na dveře jehlu z inventáře, projděte krátkou chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Eastern Castle – Dining Hall

Vstupte do dveří vpravo. V truhle je OLEJNIČKA a polici křesadlo. Vraťte se do chodby a z komody na konci seberte křesadlo. Nic dalšího tu k vidění není, takže se vraťte do předchozí úrovně.

Eastern Castle – Library

Známou cestou se dostaňte na začátek úrovně a vraťte se zpět do hlavní haly.

Eastern Castle – Main Hall

Sejděte po schodech dolů a vlevo sejděte v chodbě po dalším schodišti. Odemkněte si dveře do skladu za pomoci jehly a poté do nich vejděte.

Eastern Castle – Storage

Sejděte po schodech dolů a vstupte do první podzemní místnosti. Na středové římse leží křesadlo a na polici vlevo další křesadlo. Dveřmi vpravo pokračujte do další podobné místnosti, kde opět na římse leží křesadlo a na polici vlevo ještě jedno křesadlo. Pokračujte do dalších dveří a vlevo v dolní polici stojanu na vinné lahve najdete další křesadlo. Vzadu za sudy leží na zemi OLEJNIČKA. Další dveře vás dovedou na vrchol schodiště, po kterém sestupte dolů. Vzadu v koutě pod schody leží křesadlo. V jednom regálu vlevo od schodiště je další křesadlo. Hned naproti, na pravé straně chodby najdete další křesadlo. Pokračujte až do nejzadnějšího kouta, kde seberte ze stolu Clear Chemical a ještě jedno křesadlo. Vraťte se zpět po schodech nahoru do druhé místnosti, kde se nyní dejte vlevo dolů po dalším schodišti. Vejděte do dveří a v místnosti seberte ze stolu laboratorní nádobu. Nyní se vraťte až téměř na začátek do první místnosti a pokračujte do chodby rovně. Vejděte do místnosti, kde seberte křesadlo a levými dveřmi se dostanete do malé skladištní místnosti, kde seberte z římsy páčidlo a další křesadlo. Vraťte se do předchozí místnosti a vejděte do dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument Laboratory Note for yourself. Tím jste v této úrovni prozatím skončili, takže se můžete vrátit na začátek a poté dveřmi zpět do hlavní haly.

Eastern Castle – Main Hall

Vyjděte opět po schodech nahoru a pokračujte zpět do úrovně, kterou jste už jednou navštívili.

Eastern Castle – Library

Dojděte na rozcestí chodeb, dejte se vlevo a pokračujte až do poslední místnosti, kde vylomte dveře pomocí páčidla. V široké chodbě seberte ze stolu vlevo křesadlo a z dalšího stolu OLEJNIČKU a další křesadlo. Na konci chodby jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Eastern Castle – Dining Hall

Na stole vlevo je křesadlo. Vejděte dveřmi do chodby a pokračujte na její konec, kde sejděte vlevo po schodech dolů do kuchyně. Ze stolu seberte dokument Diary Page of a Chef a 2 křesadla. V malé zadní místnosti je záhadná zamčená truhla. Vraťte se po schodech nahoru a dveřmi vlevo vstupte do jídelny. Dalšími dveřmi vlevo se dostanete do polozavalené chodby, která se za vámi po chvíli zavalí úplně. Vpravo je malá skladištní místnost, kde posbírejte Green Chemical, OLEJNIČKA a křesadlo. Vraťte se do chodby a vejděte do dveří do hlavní haly.

Eastern Castle – Main Hall

V chodbě vstupte do dveří vlevo a ze stolu seberte dokument Robert Ned's Diary 3. V truhle vlevo je OLEJNIČKA a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a zajděte do dalších dveří vlevo. Na komodě stojí Laudánum a v jedné polici je ještě jedno křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte stále rovně dokud nevyjdete v hale. Dejte se opět do skladiště, kde bude vaším cílem laboratoř.

Eastern Castle – Storage

Známou cestou se dostaňte do laboratoře. Dejte nad hořák sklenici z inventáře a nalijte dovnitř postupně všechny tři chemikálie. Otočte kohoutkem vpravo, chvíli počkejte a poté seberte hotový výrobek – nádobu s kyselinou. Jděte opět k východu z úrovně a vraťte se do haly.

Eastern Castle – Main Hall

Vyjděte po schodech nahoru a vydejte se dlouhou chodbou ke dveřím do knihovny. Jedny dveře v chodbě vlevo jsou nyní již odemčené (předtím byly zamčené). Seberte z nábytku vpravo OLEJNIČKU a ze zásuvky psacího stolu 2 křesadla. Vraťte se do chodby, projděte na její konec a vstupte do dveří do knihovny.

Eastern Castle – Library

Známou cestou se dostaňte ke dveřím do jídelny a vstupte do nich.

Eastern Castle – Dining Hall

Dostaňte se do sklepní kuchyně a na truhlu v zadní místnosti použijte kyselinu z inventáře. Z truhly seberte Sun Key a OLEJNIČKU. Poté se vydejte stejnou cestou zpět.

Eastern Castle – Library

Projděte opět místnostmi a chodbami ke dveřím do haly a vejděte do nich.

Eastern Castle – Main Hall

Na ochoze jsou vpravo zamčené dveře. Použijte na ně klíč z inventáře a cesta dál je volná. Vyjděte po schodech nahoru, projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Eastern Castle – Noble's Quarters

V chodbě vejděte do dveří vpravo a seberte ze stolu křesadlo a ze zásuvky další křesadlo. Vraťte se do chodby a těsně u konce chodby vstupte do dalších dveří vpravo. V jednom regálu je další křesadlo a v přihrádce stolu OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do dveří na konci. Z psacího stolu seberte dokument Jed Crow's Diary Page za skříní odstraňte ze zdi obraz. Odhalíte tak tajný výklenek, ze kterého seberte Trinity Key. Poté se můžete známou cestou vrátit zpět do haly.

Eastern Castle – Main Hall

Sejděte po schodech dolů a jděte do dveří pod ochozem. Sejděte po schodech dolů, použijte na dveře klíč z inventáře a vstupte.

Underpass

Slezte po žebříku dolů, projděte dlouhou chodbou a vstupte do místnosti, ve které je skříň. Použijte na ni jehlu z inventáře a poté seberte OLEJNIČKU a křesadlo. Dalšími dveřmi pokračujte do další chodby. U závalu leží opět křesadlo. Vpravo jsou dveře vedoucí do malé místnosti, kde posbírejte OLEJNIČKU a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a dejte se vpravo. Na konci jsou zamčené dveře. Blíží se k vám monstrum, takže se musíte postavit před dveře a počkat až se vás monstrum pokusí praštit. Jde o to, aby monstrum rozbilo dveře. I když zemřete, dveře zůstanou rozbité a vy jimi budete moci pokračovat dál. V chodbě je rozbitý žebřík. Použijte sudy a bedny, abyste si vystavěli provizorní schodiště. Nahoře seberte ze země Key. Trinity Key, který máte stále v inventáře, použijte na dveře do další úrovně a tím dobrodružství zakončíte.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář