Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Final Hours Redux

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké, spíše průměrné dobrodružství ze světa Amnesie nabízí jen několik malých a okoukaných úrovní a to je asi tak všechno.

- - - - -

First Level

Ze stolu seberte lucernu a dokument (bez označení). Poté seberte z truhly 5 křesadel a ve skříni je další křesadlo. Klíčem si odemkněte dveře a za nimi seberte dokument Note to Self a na polici knihovny vzadu leží Key. Tím si odemkněte dveře do sklepa, kde najdete v truhle vpravo VELKOU OLEJNIČKU. Pokračujte do zadní místnosti a hned za dveřmi vpravo jsou na policích laudaum a lektvar zdravého rozumu. Vzadu na psacím stole je dokument Note to Self. Opusťte místnost a vlevo za sudy je vchod do tunelu. Prolezte na konec a v chodbě jděte do druhých dveří vlevo, kde leží na komodě OLEJNIČKA. Vraťte se do chodby a nyní jděte do prvních dveří vpravo, za kterými jsou dveře do další úrovně, do kterých vstupte.

Dungeon

Projděte do místnosti, kde leží na stole Rusted Key a dokument Joey read this. Na polici vpravo pak leží OLEJNIČKA a 2 lektvary zdravého rozumu. Klíčem si odemkněte dveře a za nimi seberte ze židle dokument Note to Enterers. Projděte do chodby a v cele vpravo leží na posteli laudanum. Vraťte se do chodby, vyjděte po točité schodišti a pokračujte do dveří do další úrovně.

Main Entrance Hall

V následující místnosti je mrtvola, která má v zádech zabodnutou Dagger. V další místnosti probourejte nějakým předmětem poškozenou zeď vpravo, prolezte tudy do sousední místnosti a poté vyjděte do chodby. O kousek dál je ve skříni křesadlo, na židli další křesadlo a na komodě OLEJNIČKA a ještě další 3 křesadla. Pak už jen vstupte do dveří do další úrovně.

Main Entrance

Vlevo na židli leží Acid Pot. Poté vejděte do dveří vpravo.

Broken Corridor

Projděte na konec a v místnosti je SUD S OLEJEM (10% lucerny). Hoďte nějakou bednu proti poškozené zdi a vlezte do místnosti. Na skříň použijte nůž z inventáře a seberte Platinum Key. Poté se vydejte zpět do vstupní chodby.

Main Entrance

Pokračujte do dveří vpravo.

Halls

Na dveře použijte klíč a hned za dveřmi vlevo je mřížový poklop, na který použijte žíravinu z inventáře. Seskočte dolů, ze stolu seberte laudanum a křesadlo a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Secret Halls

Proběhněte místností a vejděte do dveří do další úrovně.

Ending

Seberte ze země páčidlo a poté vylezte po žebříku nahoru. V přihrádce psacího stolu jsou 2 křesadla. Páčidlem vylomte dveře a další místnosti seberte ze stolu dokument March 16, 1824. Vstoupením do dveří do další úrovně hru zakončíte.

Uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář