Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Find Stephano

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a spíš podprůměrné DLC ke hře Amnesia: The Dark Descent. Hra je velice přímočará, takže ji prolétnete za pár desítek minut.

STATISTIKY

předmět v inventáři – 6

dokument – 4

olejnička – 3

velká olejnička – 1

křesadlo – 8

laudanum – 3

lektvar zdravého rozumu – 2

Basement

Začínáte v ponuré chodbě. Vstupte do dveří vlevo a vlevo seberte ze stolu lucernu a dokument Stephano's Letter. Na vedlejším regálu je OLEJNIČKA, laudanum a 2 křesadla.Odtáhněte na stranu postel z rohu a seberte další křesadlo. Vraťte se do chodby a projděte na její konec, kde vejděte do dalších dveří vpravo. Vstupte do místnosti po pravé straně a vpravo na stole leží dokument Monster's Note to his Friend. Na plotně v krbu je Cooked Key. Vraťte se do předchozí místnosti a klíčem si odemkněte dveře vpravo. Pod schodištěm leží laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří do další úrovně.

The Main Room

Pod schodištěm je mezi bednami VELKÁ OLEJNIČKA. Jděte na druhou stranu, kde jsou dveře vedoucí do ksladu a vstupte do nich.

Storage

Vlevo v regálu jsou 2 křesadla. Dveřmi vstupte do temné chodby, projděte na konec a vejděte do dveří vlevo. Vlevo na policích jsou dutá jehla (Hollow Needle) a 2 křesadla. Poté prohledejte truhlu vpravo a seberte OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se na začátek chodby a pomocí jehly si odemkněte dveře vpravo. Z psacího stolu seberte Hub Key a dokument Stephano's Second Note. V přihrádce stolu je ještě OLEJNIČKA a v zásuvce křesadlo. Vyjděte zpět do chodby a dveřmi na konci se vraťte do Main Room.

The Main Room

Vyjděte po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Hub

Ze země seberte dokument Stephano's Note. Na rozcestí se dejte vlevo, kde jsou na konci chodby dvoje dveře proti sobě. Za levými dveřmi prohledejte zásuvky psacího stolu a najdete laudanum. Za pravými dveřmi je v jedné komodě vlevo Room Key. Vraťte se do chodby a jděte zpět na začátek úrovně. Klíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte do místnosti. Ve skříni je mrtvé prase a pod ním je A Key to a Creepy Corridor. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte na konec chodby, kde si klíčem odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Creepy Corridor

Tady neotálejte a běžte jedinou možnou cestou stále vpřed. V patách máte monstrum, takže pokud se zastavíte je po vás. Na konci vstupte do dveří do závěrečné úrovně.

Exit

Jste na konci hry. Běžte ke dveřím vpřed a spustí se závěrečné titulky.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář