Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Forbidden Castle

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Velice krátké hradní dobrodružství sestávající jen z několika úrovní. Probudíte se v ložnici, nevíte kde jste a vaší jedinou myšlenkou je dostat se z tohoto příšerného místa pryč.

STATISTIKY

dokument – 6

olejnička – 1

křesadlo – 9

Lektvar zdravého rozumu – 5

Castle Lobby

Začínáte v ložnici na posteli. Slezte z postele a z horní zásuvky komody seberte 2 křesadla. Na nedalekém stolku je další křesadlo a poté zaměřte svoji pozornost na další komodu. Seberte dokument Forbidden Castle a ze zásuvek Lektvar zdravého rozumu a ještě jedno křesadlo. Opusťte místnost levými dveřmi. V podlouhlé místnosti seberte z horní police regálu vlevo vázu a rozbijte ji – získáte další Lektvar zdravého rozumu. Pokračujte do dveří vpravo a v chodbě vstupte do druhých dveří vlevo. Jedinou možnou cestou se dostaňte do zatopeného sklepa, kde seberte ze stolu Office Key. Vraťte se známou cestou zpět do podlouhlé místnosti, dveřmi vpravo vstupte do další podobné místnosti a následující dveře si odemkněte klíčem. Z psacího stolu seberte dokument Warning, z přihrádky lucernu a ze zásuvek Castle Entrance Key a 2 křesadla. Jděte do postranní chodby a klíčem si odemkněte dřevěné dveře. Vpředu je prosklený výstavní stolek a v něm je dokument Dangerous Path. Pusťte z výšky na stolek dřevěný kříž, abyste rozbili skleněný kryt a mohli uvedený předmět sebrat. Vaším dalším úkolem je dostat se ke dveřím na opačné straně místnosti. Dívejte se pod sebe a nešlápněte na praskliny v podlaze, jinak zemřete. Projděte dveřmi do velké místnosti. Z jednoho ze stolů seberte dokument Search Find a Lektvar zdravého rozumu. Na druhé řadě stolů je pod jedním talířem ukrytý Prison Entrance Key. Odemkněte dveře do příslušné úrovně a vstupte.

Prison Cells

Dejte se vpravo a v první cele vpravo najdete křesadlo. Dostaňte se ke vchodu do chodby. Vstupte do dveří na konci chodby a poté do dalších dveří vpravo. V truhlu je OLEJNIČKA a uvnitř vázy na vrcholu regálu Lektvar zdravého rozumu. Pokračujte do kouta vpravo a ze stolku seberte Dungeon Key a dokument Bloody Prison. Tím máte v této úrovni splněno a můžete se vrátit do předchozí úrovně.

Castle Lobby

Klíčem z vězení si odemkněte prostější dveře a vejděte do nich.

Dungeon

Projděte na konec klikaté chodby a v místnosti seberte z horní police jednoho z regálu Gateway Key a z truhly dál vpravo 2 křesadla. Vstupte do dveří a další chodbou se dostaňte do jiné místnosti, kde na velké bedně vlevo leží dokument Final Chance to Escape a další křesadlo. Pokračujte na konec chodby, odtáhněte těžkou bednu a seberte Lektvar zdravého rozumu. Poté si klíčem odemkněte dveře vlevo. V malé cele zatáhněte za páku na stěně a opět se vraťte do chodby. Regál na chodbě se odsunul na stranu a vás se odhalil vstup do další chodby. Pokračujte stále vpřed dokud nedoběhnete ke zdobeným dveřím. Poté se spustí závěrečné titulky.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář