Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Forgotten

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Probouzíš se z hlubokého spánku. Tvé vzpomínky jsou roztříštěné. Nejsi schopen si vybavit co se se stalo předtím než jsi se pohroužil do říše Morfeovy. Máš u sebe jen krátký dopis – psaný tebou samým. – Takto začíná další krátké a celkově průměrné dobrodružství ze světa Amnesie.

STATISTIKY

dokument – 6

olejnička – 3

křesadlo – 24

Laudánum – 4

Lektvar zdravého rozumu – 3

Private Rooms

Začínáte v ložnici. Z postele seberte dokument Note to Myself. Obejděte postel a ze skříně seberte lucernu a Laudánum. Dále seberte ze spodní zásuvky komody OLEJNIČKU a 3 křesadla. Nakonec zaměřte svoji pozornost na prosklený výstavní stolek, ve kterém je obřadní dýka. Hoďte na skleněný kryt nějaký předmět, aby se tento rozbil a vy mohli dýku sebrat. Poté se do místnosti začne dobývat monstrum. Až se rozpadne na prach vyjděte do chodby, kde ze stěny vlevo odstraňte obraz a výklenku seberte další 2 křesadla. V chodbě vejděte do dveří vpravo a z přihrádky psacího stolu seberte Storage Key, dokument Storage Problem a 2 křesadla. V regálu vlevo je ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře hned naproti. Z truhly seberte dokument Security System a ze skříně 3 křesadla. Poté odtáhněte na stranu těžkou bednu. Na stěně je malé tlačítko, které stiskněte. Vraťte se do chodby, projděte na konec a vstupte do dveří do další úrovně.

Great Hall

Sejděte po schodech dolů a dveřmi projděte do velké haly. Vpravo za dveřmi je truhla a v ní Lektvar zdravého rozumu a křesadlo. V nedalekém regálu je keramický předmět a uvnitř něho OLEJNIČKA. Dejte se vlevo a vstupte do dveří do další úrovně.

Archive

Jděte do dveří vpravo a ze stolu seberte dokument Improvements. Prohlédněte knihovny a na jednom místě je mezi knihami Key to the Studium. Nakonec odklopte víko truhly a seberte Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte další dveře po levé straně. Ze stolu seberte Cellar Key, The Grail a také dokument The Grail (1/2). Z přihrádky psacího stolu seberte ještě 2 křesadla. Poté se můžete vrátit zpět do haly.

Great Hall

Sejděte po schodech dolů, klíčem odemkněte visací zámek na dveřích a vstupte do dveří do další úrovně.

Cellar

Ve sklepě se dejte vlevo a vstupte do místnosti, která stojí za bližší prozkoumání. Vpravo v regálu je Cell-Wing Key a 2 křesadla, v kamnech je další křesadlo a na vrcholu jednoho z regálů je ještě jedno křesadlo. Vzadu v koutě je několik beden a za nimi leží Lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a pokračujte na její druhý konec, kde odstraňte závoru u dveří a poté tyto dveře odemkněte klíčem z inventáře. Vstupte do druhé vězeňské cely vpravo a z postele seberte páčidlo. Vyjděte zpět do chodby a hned naproti je v jedno z výklenků na rakve Laudánum. Pokračujte dál vpravo a u mučících nástrojů leží na zemi OLEJNIČKA. Dejte se chodbou zpět na začátek a páčidlem vylomte dveře vpravo. V chodbě vstupte do dalších dveří vpravo a z psacího stolu seberte dokument The Grail (2/2). Dále prohledejte zásuvky a seberte 2 křesadla a uvnitř komody najdete ještě jedno křesadlo. Vraťte se do chodby a pokračujte do dalších dveří vpravo. Vzadu visí na stěně regál a v něm je Laudánum a další křesadlo. Zbývající lektvar není možné sebrat. Jděte k podstavci, položte na něj pohár z inventáře a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář