Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Gary Snowy Secrets

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké originální vánoční dobrodružství ze světa Amnesie, které rozhodně doporučuji vyzkoušet, obzvlášť pokud se blíží konec roku.

- - - - -

Otočte se čelem vzad a jděte do dveří vzadu. Vpravo seberte 2 křesadla a nad postelí je za dárkem další křesadlo. Jděte zpět do předchozí místnosti a pokračujte do dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument The Note. Jděte opět do první místnosti a nyní zajděte do dveří vlevo. V krátké chodbě vám kdosi zpod dveří podstrčí dokument From Santa. Po skončení monologu klikněte na dveře a vyjdete ven z domu.

Jděte po cestě až dojdete k další budově. Dejte se vlevo a klikněte na jeden z kamenů na zemi a poté budete automaticky pokračovat do další úrovně.

Odtáhněte na stranu převrácený stůl a prolezte nízkou chodbou. Na rozcestí jděte do dveří rovně, z přihrádky psacího stolu seberte lektvar zdravého rozumu a z police stolu vlevo OLEJNIČKU. Vraťte se na křižovatku a nyní se dejte dlouhou chodbou vlevo. Vejděte do dveří vlevo a na stole za dárky leží OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dveří naproti. Z psacího stolu seberte dokument Lord Sockpants Diary a z přihrádky laudanum. Odstraňte stůl od zdi, ze země seberte další laudanum a zatáhněte za páku. Část stěny na druhé straně místnosti se odsune. Projděte chodbou, na konci seberte vpravo ze zdi Unknown Key, odemkněte si jím dveře, vstupte do nich a jste opět na začátku. Jděte známou cestou na rozcestí se čtyřmi dveřmi a jděte do dveří vlevo. Ve zdi se udělá otvor, tak jím projděte. Sestupte po schodech dolů, po dalším schodišti opět vyjděte a vstupte do dveří vpravo. V malé skladištní komoře posbírejte z regálu vzadu 2 OLEJNIČKY a 2 laudanum. Vraťte se do chodby a poté pokračujte jedinou možnou cestou vpřed až do jídelny. Jděte do dveří vlevo a v následující místnosti – se probudíte ze snu na své posteli. Slezte z postele, projděte dveřmi a – zde hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář