Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Grunts Castle

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

STATISTIKY

velká olejnička – 2

Od začátku si s sebou nesete 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Seberte ze země lucernu a vyjděte z místnosti. Nadzdvihněte poklop na podlaze a slezte po žebříku dolů. Projděte na konec dlouhé chodby a vejděte do dveří. Projděte chodbou s mlžným oparem a dostanete se ke schodišti, po kterém vystoupejte nahoru. Dejte se vpravo podél nakloněné skříně a vstupte do dveří do další úrovně.

Tady asi popis není nutný, protože ve stokách není nic k sebrání a cestu na konec najdete snadno. Stačí jen jít jedinou možnou cestou a za chvíli jste u dveří do další úrovně, do kterých vejděte.

Projděte dveřmi, poté dalšími do chodby a pokračujte do dveří vlevo, které vedou na toalety. V poslední kabince najdete na zemi Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Ve skříni naproti je klíč od strojovny, kterým si odemkněte další dveře vpravo. Pokračujte dlouhou úzkou chodbou a v místnosti na konci vejděte do dveří do další úrovně.

Projděte několika místnostmi a poté do dveří, za kterými vedou schody do sklepa. Sejděte po nich dolů a v poslední místnosti jsou vlevo zamčené dveře a vpravo jakýsi stroj. Různě otáčejte dvěma ventily dokud se zaseknutá páka neuvolní. Pak zahýbejte pákou a dveře se odemknou. Za nimi jsou vpravo další dveře zatlučené prkny. Vlevo je několik balvanů, které použijte na rozbití prken. Pokračujte dál přes několik místností a chodeb. Nakonec vás začne pronásledovat monstrum. Doběhněte na konec chodby, vstupte do knihovny, vyjděte po schodech nahoru a poté klikněte na dveře do další úrovně.

Vpravo jsou dveře do velké knihovny. V knihovně podlezte pod nakloněným regálem a vzadu je prosklený výstavní stolek a v něm Key. Použijte nějakou knihu na rozbití skleněného krytu, abyste mohli předmět sebrat. Vraťte se do chodby, pokračujte na konec a odemkněte si dveře klíčem. Jděte dál chodbou a poté bude následovat konec hry a titulky.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář