Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Helena (demo)

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Toto demo je dílem velké fanynky Amnesie, která v četných módech jiných autorů propůjčila svůj hlas ženským postavám. Helena je rozhodně nadprůměrná záležitost, takže o to víc je smutné, že zůstalo jen u dema.

- - - - -

Back Hall

Začínáte ve velké vstupní hale. Dejte se vlevo a projděte dveřmi vpravo. V chodbě vstupte do dveří vlevo, v knihovně vyjděte po schodech nahoru a ze stolu seberte dokument French Translations – 1. Vraťte se do chodby a pokračujte dál. Projděte dveřmi na konci a dejte se po schodišti vlevo nahoru. Prohledejte místnosti za dveřmi a přehraje se vám flashback a zároveň se vám přidá do deníku poznámka, že se dole cosi pohnulo. Jděte zpět dolů, poté do dveří vlevo a prudkým trhnutím otevřte další dveře vlevo. Z horní police regálu vlevo seberte Cellar Key. Vyjděte zpět do chodby a dejte se vpravo jakoby zpět do vstupní haly. Za hudebním salónkem jděte do temné chodby vlevo a vstupte do dveří. Poté vstupte do dalších dveří naproti a dostanete se do jídelny. Za zástěnou jsou další dveře vedoucí do kuchyně a poté pokračujte dál až se dostanete, ke dveřím do sklepení, které si odemkněte klíčem z inventáře a vejděte do nich.

Cellar

Sestupte po schodech dolů a dejte se vlevo. Na rozcestí, kde uvidíte monstrum, pokračujte dál vlevo a na konci vstupte do dveří vpravo. Klikněte na panel pro páky a do deníku se vám přidá poznámka. V bedně vpravo leží páčidlo a OLEJNIČKA a na stole vzadu dokument Instructions d'entretien de l'ascenseur. Vraťte se na rozcestí a vydejte se zpět jakoby na začátek. Po levé straně budou nově zpřístupněné dveře vedoucí do velké místnosti s vinnými sudy. Sestupte dolů a na dveře na druhé straně použijte páčidlo. V místnosti za dveřmi seberte ze země dokument Birthday. Vyjděte z místnosti a vyšplhejte po žebříku nahoru. V jednom z regálů leží křesadlo. Vraťte se do chodby a nyní musíte na začátek úrovně a vrátit se do předchozí úrovně.

Back Hall

Jděte stále rovně dokud nevyjdete v salónku, poté pokračujte do dveří naproti, dejte se vpravo a jste opět u bočního schodiště. Vyjděte nahoru a dveře vlevo vylomte pomocí páčidlo. Bude následovat flashback, v jehož průběhu seberte ze skříně vzadu lucernu. Vyjděte z místnosti, sejděte dolů a dejte se vpravo. Dostanete se do temné chodby, kde vylomte dveře vpravo. Když se podíváte do přihrádky psacího stolu, uvidíte otvor pro páku. Jděte zpět do chodby, dejte se vpravo a vstupte do dveří vpravo (knihovna, kde ležel první dokument). Páčidlem vylomte dveře naproti a ze zásuvky psacího stolu seberte dokument Ancient Manuscript. Vyjděte z místnosti, vystoupejte po schodech na ochoz a páčidlem vylomte další dveře vpravo. Z psacího stolu seberte dokument Preparations a ze zásuvky laudanum a lektvar zdravého rozumu. Nakonec zatáhněte za knihu v regálu s hořící svíčkou. Ze stolní přihrádky seberte páku, jděte s ní do chodby, dejte se vlevo a vstupte opět do dveří vlevo (pokud jste si je předtím odemkli páčidlem). Do otvoru uvnitř stolní přihrádky dejte páku, zatáhněte za ní směrem vlevo a regál za vašimi zády se odklopí. Vzadu je kabina výtahu, kde zkuste zatáhnout za páku. Nyní se vydejte zpět do vstupní haly, tedy na samý začátek hry. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří, které vedou do třetího patra

Third Floor

V chodbě jděte hned do dveří naproti a v místnosti vás čeká flashback a v zásuvce křesadlo. Vyjděte zpět do chodby, dejte se vlevo a poté do uzounké chodby vpravo. Sestupte po schodech do druhého patra a o kousek dál vpravo vejděte do dveří. Ze zásuvky první komody seberte 2 laudanum. Poté si přistavte židli ke kamnům, protože nahoře leží cívka čtyřfázové amplitudy. Vraťte se do chodby a vstupte do místnosti s vyraženými dveřmi. Ze země vzadu seberte OLEJNIČKU, zpod postele cívku trojitého průtoku a ze jedné zásuvky lektvar zdravého rozumu. Vyjděte z místnosti a nyní pokračujte u schodiště, po kterém jste sestoupili, do dlouhé chodby vpravo. Za příčnou chodbou jděte do dveří vlevo a z přihrádky psacího stolu seberte dokument Old Diary Pages. Vraťte se do chodby a u barikády jděte do dveří vpravo. V místnosti najdete v prvním prádelníku 3 křesadla. Jděte zpět do příčné chodby, dejte se vlevo a na konci vyjděte po schodech o podlaží výš. Jděte do dveří vpravo a pokračujte do dveří vpravo. V místnosti najdete v zásuvce OLEJNIČKU a pod polštářem postele je zastrčený Widow's Watch Key. Vyjděte z místnosti a vpravo za dveřmi je koupelna, kde najdete v zásuvce křesadlo. Vraťte se do chodby a jděte do dalších dveří vpravo. Na baldachýnu nad postelí leží cívka cyklického průtoku. Jděte zpět na schodiště a tentokrát vyjděte ještě o patro výš. Na visací zámek u dveří vpravo použijte klíč a v místnosti najdete dokument Doctor's Letter. Vyjděte zpět do chodby a nyní se vydejte zpět do chodby v třetím patře, kde jste vstoupili do úrovně. Na konci chodby se nově otevřely dveře. V místnosti seberte ze stolu dokument Last Night. Poté klikněte na dveře, které se za vámi zabouchly, a tím hru zakončíte.

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář