Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Hell Castle, Chapter 1

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké dobrodružství ze světa Amnesia vás zavede do podivného magického hradu a opět bude vaším hlavním cílem utéct pryč.

STATISTIKY

dokument – 5

olejnička – 3

křesadlo – 22

Laudánum – 11

Lektvar zdravého rozumu – 4

Z psacího stolu vpravo seberte dokument Hi. Poté prohledejte přihrádku a seberte 4 křesadla a z jedné ze zásuvek další 4 křesadla. Dveřmi vyjděte do velké temné místnosti. Jděte rovně, poté vpravo a vejděte do dalších dveří. Ze stolu seberte zrezivělý klíč, z přihrádky stolu 4 křesadla a ze zásuvky opět 4 křesadla. Nakonec seberte ze země dokument …. Vraťte se do sálu a pusťte se do průzkumu obvodu sálu. Je tu několik dalších zamčených dveří. Do jedněch z nich pasuje klíč. V místnosti za dveřmi seberte ze země lucernu, 3 VELKÉ OLEJNIČKY a za stoličkou leží na zemi Key. Vyjděte opět z místnosti a najděte další dveře, ke kterým pasuje právě sebraný klíč. V malé místnosti seberte ze země Key, 2 Lektvary zdravého rozumu a 4 křesadla. Vraťte se do sálu a nyní najděte zamčené dřevěné dveře. Za nimi je točité schodiště, po kterém vystoupejte. Až se vám na obrazovce objeví nápis „Key is in your Room“, snažte se vyhnout monstru a utéct po schodech dolů. I pokud vás zabije, stejně se objevíte zpět v první místnosti, ve které leží na stole klíč od strojovny. Ten použijte na dveře na konci točitého schodiště a poté do těchto dveří vejděte.

Ze země seberte 2 křesadla a poté vstupte do rudého teleportu vlevo. Vyjděte po schodech nahoru, projděte na konec chodby a vejděte do dveří do další úrovně.

Vstupte do dveří vlevo a z vnitřku skříně seberte páčidlo. Na kulatém stolku a ze země pod ním posbírejte dokument Hey!, 2 Laudánum a 2 Lektvary zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a pomocí páčidla vylomte dveře naproti. Dejte se vlevo, prolezte rozbitým oknem a jděte ke dveřím do další úrovně. V tom okamžiku na vás začne útočit vodní monstrum. Vraťte se do místnosti za oknem a vlevo vedle hromady mrtvol seberte ze země Key. Ten použijte na dveře do další úrovně a vejděte do nich.

Vpravo ze země seberte dokument Potion of Life. Vlevo na stole leží Water a na zemi dokument Tutorial. Je to návod na výrobu elixíru života. Běžte vpravo a poté ještě jednou vpravo. Na konci pod stolem seberte Deamon Urine. Jděte zpět do první chodby a pokračujte dál rovně. Po chvíli se bude chodba rozdělovat. Nejprve jděte vlevo a vlevo seberte ze země Head of Old Soul. Vraťte se na rozcestí a nyní se dejte do prozkoumání pravé odbočky. Ze země seberte Leg of Young Beauty Witch a dále 9 Laudánum. Nyní se můžeme dát do výroby elixíru. Nejprve spojte v inventáři a vodu a nádobu s tekutinou a získáte Under Potion; poté spojte Under Potion a kus masa a získáte Rotten Mix; nakonec spojte Rotten Mix s hlavou a získáte Resurrect Potion. Vraťte se zpět na začátek úrovně, kde postavte na stůl elixír. Octnete se na kraji vesnice. Tím hra končí. Titulky se tentokrát nespustí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář