Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Hell Castle, Chapter 2

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Mělo by se jednat o druhý díl Hell Castle. Podle mne však druhý díl kvality prvního zdaleka nedosahuje a je v podstatě hodně nudnou záležitostí.

STATISTIKY

dokument – 1

Gasoline (nahrazuje olejničku) – 6

Wine (stejné jako Ludánum) – 9

Laudánum – 2

Cigarrete (nahrazuje Lektvar zdravého rozumu) – 10

Dream

Začínáte v ložnici. Jděte ke komodě a seberte z ní Key. Běžte ke dveřím a v tom se zhroutíte na zem a zaútočí na vás monstrum.

Bedroom

Probouzíte se ve svém pokoji z děsivého snu. Ze stolu seberte lucernu a 7 Cigarretes, které vlastně nahrazují Lektvary zdravého rozumu. Jděte vpravo do vedlejšího pokoje. Prohledejte komodu a seberte Basement Key. Vraťte se zpět do ložnice a tímto klíčem si odemkněte dveře do další úrovně vpravo a poté do těchto dveří vstupte.

Basement

Sejděte po schodech dolů. Posbírejte všechny předměty vlevo v okolí regálu – 2 GASOLINE (namísto olejniček), 3 Wine (stejné jako Laudánum), 2 Laudánum a nezapomeňte na Mainly Room Key. Vraťte se po schodech nahoru, klíčem si odemkněte dveře a vstupte.

Bedroom

Ložnice se od minule strašlivě změnila. Jděte do místnosti vlevo a pokračujte do dveří do další úrovně.

Village

Běžte po cestě lesem a brzy dojdete ke skupině domků. V okolí domku vlevo leží 2 GASOLINE a 3 Wine. Zkuste zalomcovat dveřmi naproti, ale nepůjde do nich vstoupit. Ze země seberte obří klíč od strojovny, který následně použijte na tyto dveře a cesta dál je volná.

House

Po krátkém rozhovoru s monstrem opusťte dům dveřmi.

Village

U dveří protějšího domu opět seberte 2 GASOLINE a 3 Wine. Známou cestou se dostaňte na druhý konec vesnice a vejděte do dveří domu.

Bedroom

Ze stolu seberte dokument You Won! V sousední místnosti můžete ještě sebrat ze stolu 3 Cigarretes. Tím hra končí. Podobně jako u prvního dílu závěrečné titulky chybí.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář