Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Hell's Slaughterhouse

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o velice krátký příspěvek do světa Amnesie. Probouzíte se na hřbitově. Cesta vás zavede do pekelného hradu, ze kterého budete muset uniknout pryč.

STATISTIKY

dokument – 1

olejnička – 3

křesadlo – 3

Laudánum – 2

Cemetery

Začínáte uvnitř hlubokého hrobu. Ze země seberte lucernu a poté vyšplhejte po stěnách jako po žebříku. Běžte k domku a ze stolu seberte dokument Secret World. Obejděte dům z druhé strany a vstupte do dveří do další úrovně.

Bridge

Projděte na konec dlouhého mostu a vejděte do vrat.

Hell

Z výstavního stolku seberte OLEJNIČKU. O kousek dál vlevo leží na zemi další 2 OLEJNIČKY. Jděte ke skříni a z vnitřku seberte zrezivělý klíč. Levými dveřmi se dostanete do sousední místnosti kde seberte z psacího stolu ještě jeden zrezivělý klíč. Vraťte se do první místnosti a prvním klíčem si odemkněte dveře naproti. Pokračujte k druhým podobným dveřím, které si odemkněte zbylým klíčem. Projděte ke dveřím do další úrovně, které vám zmizí před očima a před vámi bude velice dlouhá chodba. Pokračujte až ke dveřím po pravé straně, které se vám očima rozpadnou. V místnosti seberte ze stolu zrezivělý klíč a poté prohledejte zásuvky komody a posbírejte 2 Laudánum a 3 křesadla. Vraťte se do chodby a můžete jít podívat do dalších dveří vlevo (odemknete je klíčem). Tam však kromě mrtvol a vodních monster nic zajímavého není. Jděte tudíž na konec chodby, další dveře vám zmizí před očima a běžte až na konec k sloupu, po kterém vyšplhejte nahoru jako po žebříku. Tím hra končí. Titulky nejsou, takže až potemní obrazovka, stiskněte jen klávesu Escape.

uložené pozice

videoukázka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář