Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Horror Cellar

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Tvé jméno je Graham a jednoho dne se probouzíš v temném a zatuchlém sklepě na špinavé a zapáchající matraci. Nemáš tušení jak jsi se sem dostal. Všude kolem sebe slyšíš podivné zvuky – šramot, kvílení a sténání. V hlavně máš jen jedinou myšlenku – dostat se pryč z tohoto bezútěšného a Bohem prokletého místa. – Tak začíná další příběh ze světa Amnesie, který se kompletně odehrává v podzemí. Je to sice krátké a ničím v podstatě nevybočující z průměru, ale něco do sebe to má – hlavně pak zakončení hry.

STATISTIKY

dokument – 5 (+1 prázdný)

velká olejnička – 1

křesadlo – 9

Lektvar zdravého rozumu – 1

Začínáte v malé místnosti. Z komody seberte dokument Hello Graham! a ze zásuvky 2 křesadla. Odhoďte matraci z postele a poté odtáhněte postel na stranu, abyste mohli sebrat Hidden Key. Tím si odemkněte dveře a vyjděte ven z místnosti. Vlevo je psací stůl, za kterým leží na zemi páčidlo. Poté prohledejte zásuvky a seberte Lektvar zdravého rozumu. Projděte dveřmi vpravo do místnosti s načervenalým oparem. Za hradbou sudů a beden vlevo jsou ukryté dveře, které vylomte páčidlem. Za dveřmi seberte ze země dokument Be Warned. V předešlé místnosti probourá další zamčené dveře monstrum. Vyhněte se mu a proběhněte do chodby, ze které vyšlo. Zde jsou v jedné polici regálu vpravo 3 křesadla. K těžkým bednám na konci chodby si přistavte nějaký předmět, abyste se přes bedny dostali ke dveřím do dalším úrovně, do kterých vejděte.

Vlevo je komoda a v její zásuvce Key. Jděte chodbou vpřed a dveře po pravé straně si odemkněte klíčem z inventáře. V místnosti je vpravo ve výstavním stolku opět Key. Vraťte se do chodby a dejte se zpět směrem vlevo. Na konci je průchod mezi regálem a zdí, který vede do malé místnosti plné různých předmětů. Klíčem si odemkněte dveře a ve skladištní komoře seberte z regálu 2 křesadla, z psacího stolu lucernu, dokument (prázdný) a VELKOU OLEJNIČKU a z přihrádky další 2 křesadla. Za železnou skříní je tajný průchod, ze kterého doházejte bedny, sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Projděte na konec a seberte dokument Unbelievable. Podle tohoto dokumentu je zde někde ukrytý klíč do další úrovně. Když se otočíte čelem vzad od místa, kde jste sebrali dokument, uvidíte před sebou tři regály. Key to Dungeon je v regálu vpravo ukrytý za lahvemi. Poté se vraťte se na začátek úrovně a vstupte do dveří do předchozí úrovně.

Vyjděte po schodech nahoru a dostaňte se zpět do chodby. Na konci chodby sejděte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a následně do nich vejděte.

V chodbě seberte ze země dokument You May Leave. Sprintujte na konec chodby a vejděte do dveří. Sejděte po schodech dolů a vstupte do místnosti, která připomíná mučírnu. Ze země seberte dokument Your Death a tím hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář