Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Hotel Brennenburg

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o velice krátké amatérské DLC, což je vidět od začátku až do konce. Je to spíš jen pro pobavení pro skalní fanoušky.

STATISTIKY

Veškerých mimopříběhových předmětů je vzhledem k délce hry extrémní množství, takže s nimi nemá smysl šetřit.

příběhový předmět – 4

dokument – 5

olejnička – 6

křesadlo – 14

laudanum – 4

lektvar zdravého rozumu – 4

Rooms

Z psacího stolu seberte dokument Hotel Lockdown a dále laudanum a lektvar zdravého rozumu. Otevřte přihrádku stolu a seberte lucernu, olejničku a 4 křesadla. Vyjděte ven do chodby, dejte se vlevo a vstupte do dveří na konci.

3th Floor

Vstupte do dveří vpravo. V zásuvce komody je 5 křesadel a další křesadlo je v prosklenném podstavci. Přineste si z vedlejší místnosti nějaký předmět a rozbijte sklo. Pokračujte dál chodbou. Vstupte do další místnosti vlevo a seberte ze země dokument Leave. V horní zásuvce komody jsou 2 laudanum a křesadlo. Pokračujte nyní do pravých dveří, kde seberte dokument To my Loves a z přihrádky si seberte olejničku. Jděte zpět do chodby a vstupte do masivních dveří na konci.

Mess Hall

Na začátku pravého stolu leží olejnička. Na konci téhož stolu najdete dokument Hotel Employees a další olejničku. Na levém stole je lektvar zdravého rozumu. Další lektvar zdravého rozumu leží na zemi kousek vpravo (v uličce mezi stoly). Na druhé straně místnosti jsou dvoje dveře. Za těmi pravými je jen malá místnost a kromě krámů v ní nic není. Vstupte tudíž do levých dveří.

Lobby

Nejprve jděte vlevo a vstupte do recepce. Z police regálu seberte dokument Evacuate a také Storage Key. Vyjděte do haly a dejte se vpravo, kde jsou další dveře. Odemkněte si je klíčem. Z regálu seberte Basement Key, laudanum, lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. V malé truhle vpravo na zemi je ještě olejnička. Vyjděte opět ven, a pokud chcete, můžete zkusit jít rovně k hlavnímu vchodu. Objeví se rudý sliz a dál se nedostanete. Dejte se tudíž do postranní chodby vpravo, použijte klíč na dveře a vstupte do dveří.

Basement

Jste v rozlehlém sklepení. Vlevo jsou dveře, ale zatím neprůchodné. Vstupte do dveří po pravé straně. Ze dvou regálů vlevo seberte olejničku a křesadlo. Z dalšího regálu naproti si vezměte páčidlo. Nyní se vydejte k zavřeným dveřím v levé části sklepa. Pomocí páčidla dveře otevřte. Pak už jen běžte dlouhou chodbou vpřed. Z postranních dveří budou vybíhat monstra. Ignorujte je a vstupte do dveří na konci, čímž hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

Screenshot

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář