Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Icarus

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o jednu z mála těch Custom Story, kdy nízká herní doba se automaticky nerovná nízké kvalitě. Icarus je velice originálně pojatou hrou, kterou sice odehrajete za chvíli, ale rozhodně ve vás zanechá silný dojem.

Front Hall

Otočte se čelem vzad a klikněte na dveře do další úrovně. Dále v chodbě zajděte ke dveřím vlevo a zkuste je otevřít. Projděte na konec do místnosti, kde je otvor ve zdi. Zkuste nadzdvihnout poklop, který je na podlaze. Vraťte se do chodby a dveře vpravo jsou nyní průchozí. Projděte krátkou chodbou, ke dveřím do další úrovně a poté do těchto dveří vstupte.

Garden

Vlevo od vás je fialová květina, na kterou klikněte a získáte do inventáře Orchid. Pokračujte ke dveřím na druhé straně a počkejte až krátce zakašlete. Poté do dveří vejděte.

Courtyard

Vlevo seberte láhev a poté klikněte na sochu anděla. Projděte bránou, přejděte po lávce k věži a vstupte dovnitř. Vyjděte po točitém schodišti a nad vámi je zavřený poklop. Abyste ho nadzdvihli, musíte proti němu zdola hodit sud. Uchopte sud, natočte ho na stojato a s výskokem ho hoďte proti poklopu. Výskok je důležitý, aby se zkrátila dráha letu sudu a zesílila razance nárazu. Vylezete po žebříku nahoru a jděte k nápisu Heaven. Tím hra končí.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář