Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – In Limbo

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které ničím zajímavým nepřekvapí. Dohrajete za pár desítek minut.

STATISTIKY

dokument – 4

olejnička – 3

křesadlo – 13

Laudánum – 1

Lektvar zdravého rozumu – 2

Z komody seberte lucernu a křesadlo a z přihrádky psacího stolu Laudánum. Poté ještě prohledejte zásuvky a seberte Lektvar zdravého rozumu. Jděte ke skříni, otevřte ji seberte OLEJNIČKU a 2 křesadla. Vpravo je truhla a v ní další 2 křesadla. Vyjděte z místnosti a ze stolu seberte dokument Samul's Journal: Entry #1. Pokračujte do dalších dveří, projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Ze země seberte A Small Key a vejděte do dveří na druhé straně. Seberte ze stolu dokument Samuel's Journal: Entry #2. Pokračujte do postranní chodby vlevo, odemkněte si je klíčem a poté vstupte do dveří do další úrovně.

Vlevo je skříň a uvnitř OLEJNIČKA a 2 křesadla. Vpravo je další skříň a v ní další 4 křesadla. Ze stolu seberte dokument Samuel's Journal: Entry #3 a u rozřezané mrtvoly monstra leží A Rusty Key. Tím si odemkněte pravé dveře a vstupte do další místnosti. Vlevo je na stěně obraz, který odstraňte a z poté z výklenku seberte Cellar Key. Vraťte se do první místnosti a klíčem si odemkněte dveře naproti. Projděte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Vejděte do dveří vlevo a z kouta seberte A Key. Vraťte se do první místnosti a klíčem si odemkněte protější dveře. Ze stolu seberte opět A Key a dále OLEJNIČKU, Lektvar zdravého rozumu a 2 křesadla. Vyjděte opět do první místnosti a klíčem si odemkněte zdobené dveře vpravo. Sejděte po schodech dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Běžte k mrtvole a seberte dokument Samuel's Suicide Note. Poté budete automaticky pokračovat do další úrovně.

Projděte širokou chodbou a vstupte do vrat na konci, čímž hru zakončíte.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář