Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – It Begins Slowly

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Ujmete se role jistého Joshuy někdy v 15. století, který byl otrokem na ďábelském hradě a ze kterého se bude muset za každou cenu dostat. Dokážete změnit svůj osud? – Krátká a průměrná Custom Story

STATISTIKY

dokument – 16

olejnička – 6

velká olejnička – 1

křesadlo – 11

Laudánum – 2

Lektvar zdravého rozumu – 5

Začínáte v ložnici. Vpravo je psací stůl a na něm leží dokument For you, strange sir, Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. V přihrádce stolu je lucerna a VELKÁ OLEJNIČKA a vlevo vedle stolu OLEJNIČKA. Dveřmi projděte do obrovské místnosti, kde se dejte vlevo a vstupte do dalších dveří. Na psacím stole vzadu leží dokument WARNING! Jděte zpět do předchozí místnosti a nyní ji důkladněji prozkoumejte Na dlouhém stole leží Trollkey a vzadu na kamnech Cellar Key. Pokračujte do vzdálené části místnosti, kde je obětní stůl a na něm dokument Ritual. Jděte zpět do první části místnosti, pokračujte do dveří vpravo, sestupte po schodech dolů a seberte dokument Watch out. Na dveře do další úrovně použijte klíč z inventáře a poté do těchto dveří vejděte.

Projděte na rozcestí a jděte nejprve rovně. Vzadu za brněním leží Storage Key. Jděte zpět na rozcestí a dejte se vlevo. Projděte dveřmi do velké sklepní místnosti, kde najdete středové zídce dokument This is how you get to Main Hall. Projděte do temné chodby a vstupte do prvních dveří vpravo. Ze zásuvek komody posbírejte 2 Lektvary zdravého rozumu a 5 křesadel. Vraťte se do chodby a jděte na konec, kde si klíčem odemkněte dveře vlevo. Odtahejte bedny a pod vinným sudem najdete ležet na zemi Main Hall Key. Nyní se vraťte na začátek úrovně, jděte přes rozcestí rovně, dveře do další úrovně si odemkněte klíčem a poté do těchto dveří vstupte.

Jděte do prvních dveří vlevo a z komody vlevo seberte OLEJNIČKU. Přistavte si nějaký předmět k levé straně postele, vyskočte na něj a z nebes postele odstraňte pytel. Nahoře je Weird Key, který seberte. Vyjděte z místnosti a hned vlevo je prosklený výstavní stolek a v něm Lektvar zdravého rozumu. Přineste si nějaký předmět, kterým byste mohli rozbít sklo a následně sebrat zmíněný předmět. Po pravé straně jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. Vlevo za dveřmi jsou mučící panny. V první je dokument WRONG NOTE! a v druhé rovněž dokument WRONG NOTE! Vpravo za dveřmi jsou další dvě panny a v první je opět dokument WRONG NOTE! Z dlouhého stolu posbírejte dokument Game Begins..., 3 OLEJNIČKY, Laudánum, Lektvar zdravého rozumu a 5 křesadel. Vpravo jsou dva prosklené výstavní stolky a v jednom je dokument WRONG NOTE! a v druhém rovněž dokument WRONG NOTE! Poté prohledejte železné skříně a v první najdete další dokument WRONG NOTE! a v prostřední stejně tak dokument WRONG NOTE! Vedle jsou ještě dvě železné skříně a v jedné z nich je opět dokument WRONG NOTE! Nakonec seberte z piána dokument Right Note. Pokračujte do sousední místnosti a z krbové římsy vpravo seberte láhev a OLEJNIČKU a z psacího stolu dokument You are near! a křesadlo. Poté odtáhněte na stranu prase, které leží uvnitř krbu a seberte Freedom Key. Vraťte se do chodby a jděte do dveří vlevo na konci. Vzadu za prázdným regálem jsou dveře do další úrovně. Odemkněte si je klíčem a vejděte do nich.

Ze země seberte dokument . a poté vás obklíčí monstra tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář