Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Jane Live Story, Part 2

Autor návodu-Michal Paclt  (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Pokračování zajímavého českého DLC, které začíná přesně poté, kde skončil první díl. Jste ve vězení a odhodlání se za každou cenu dostat z ďábelského hradu.

STATISTIKY

Hra je velice krátká a navíc se nebudete příliš často pohybovat ve tmě, takže oleje a křesadel je nadměrné množství. Obou druhů lektvarů je opět až přehnané množství.

předmět v inventáři – 19

dokument – 4

olejnička – 8

velká olejnička – 1

křesadlo – 13

laudanum – 17

lektvar zdravého rozumu – 13

Vězení

Takže v první části jste byli na konci chyceni monstry a nyní jste ve vězeňské cele. Vyjděte ven a pokračujte do další místnosti, kde je schodiště. Zatím po něm nechoďte a dejte se do dveří vlevo. Projděte chodbou a dalšími dveřmi se dostanete do podivné místnosti. Z psacího stolu seberte dokument Martyho spis a poté vyjděte po schůdkách k pultu a z něj seberte klíč od obřadní místnosti a klíč od vinného sklípku. Vraťte se ke schodišti, vyjděte po něm nahoru a jedním z klíčů si odemkněte dveře vpravo. Na stole vlevo leží mrtvola, která má v sobě zabodlou obřadní dýku. Vyjděte zpět do chodby, projděte dveřmi vpravo a dveře rovně před vámi si odemkněte pomocí dýky. Pokračujte ke dveřím do další úrovně, které si odemkněte druhým klíčem a vstupte do nich.

Vinný sklípek

Vyjděte po točitém schodišti nahoru a vstupte do chodby. Pokračujte do dveří vpravo, které vedou do malého skladiště. Na regálu vpravo je lucerna, OLEJNIČKA, klíč od kanceláře, 2 laudanum a 2 lektvary zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a dejte se dál vpravo. Vstupte do dveří vlevo na konci a z psacího stolu seberte dokument Cesta ven. Prohledejte zásuvky a najdete klíč od stolní přihrádky. Tímto klíčem si odemkněte přihrádku stolu a seberte klíč od vinárny, OLEJNIČKU, laudanum, lektvar zdravého rozumu, křesadlo, váček s 25 tolary a váček s 10 tolary. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Projděte místností s vinnými sudy a zbylým klíčem si odemkněte dveře do další úrovně. Pak už stačí jen vejít.

Kancelář

V chodbě jsou jen jediné dveře odemčené a to ty přímo před vámi. Dostanete se do malé zkrvavené místnosti, kde seberte sekeru. Vraťte se do chodby a sekerou rozbijte dvoje dveře vlevo na konci. Oboje dveře vedou do komplexu místností. Vstupte do dveří vlevo, projděte místností s mnoha skříněmi, poté vlevo a následně vpravo do místnosti s počítači. Z jednoho z psacích stolů seberte dokument PAST!!!. Ve stejném stolu je v jedné zásuvce klíč od kanceláře. Nic dalšího v místnosti není, takže se nemusíte zdržovat s prohledáváním všech zásuvek. Vyjděte z místnosti a klíčem si odemkněte dveře vpravo. V kanceláři seberte z přihrádky psacího stolu šroubovák. Vraťte se do chodby, jděte opět do místnosti se skříněmi a sekerou zničte zamčené dveře vlevo. Další dveře vlevo si odemkněte pomocí šroubováku. Z regálů posbírejte páčidlo a 3 OLEJNIČKY. Nyní se vraťte opět do první chodby, kde jste do úrovně vstoupili. Pokračujte na konec, kde jsou další zamčené dveře. Vylomte je pomocí páčidla a projděte dál. Z regálu si seberte klíč od ordinace a také 3 laudanum a 3 lektvary zdravého rozumu. Vraťte se na začátek, kde si pomocí klíče odemkněte dveře do další úrovně a vstupte.

Velká hala

Projděte chodbou, která ústí do místnosti, ze které vedou dál troje dveře. Vstupte do dveří vlevo a projděte mříží. U mrtvoly seberte operační jehlu. Vraťte se do chodby a jděte na začátek, kde jsou vpravo železné dveře. Otevřte je pomocí jehly a vstupte. Na nemocniční posteli před vámi leží OLEJNIČKA, u další postele vlevo na zemi je sekera a na poslední posteli vlevo je laudanum. Vyjděte opět do chodby a dejte se opět na druhou stranu chodby. Po levé straně jsou dveře, které si rozsekejte pomocí sekery. Prohledejte zásuvky psacího stolu a seberte klíč od kanceláří. V jedné prosklené skříni je ještě OLEJNIČKA, 3 laudanum a 4 lektvary zdravého rozumu.

Kanceláře

Vstupte do dveří vlevo a na zadním psacím stole leží dokument Neexistuje cesta ven!!! Prohledejte zásuvky toho samého stolu a najdete klíč od skříňky. V další zásuvce jsou 3 křesadla. Klíčem si odemkněte jedu ze dvou prosklených skříní a sebrte z ní OLEJNIČKU, 6 laudanum (červené lahvičky jsou totéž jako laudanum), 3 lektvary zdravého rozumu a 4 křesadla. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dalších dveří vlevo, které vedou do chodby, kde – bude následovat strašlivý pád do velké hloubky. Až se trochu vzpamatujete projděte do další místnosti a ze zídky seberte 5 křesadel a 4 váčky s 25 tolary. Vstupte do dveří vpravo, za kterými je zásobárna masa. Seberte pilku na dřevo a vraťte se zpět do velké místnosti. Použijte pilku na dveře vpravo a ve skladištní místnosti je klíč od chodby. Je však na vrcholu bedny nahoře na regálu. Přistavte si pár beden k regálu, abyste tento předmět mohli sebrat. Vraťte se zpět do velké místnosti a vstupte do dveří vpravo, které probouralo monstrum. Dostanete se na vrchol schodiště, po kterém sestupte dolů. Pod schody si klíčem odemkněte další dveře. Projděte na konec chodby. Z psacího stolu seberte laudanum. Dále prohledejte zásuvky a najdete klíč od haly. V přihrádce je je ještě VELKÁ OLEJNIČKA. Nyní se vraťte ke schodišti, abyste zjistili, že je zřícené. Nedaleko je srovnáno několik beden. Postavte si nějaké na nakloněnou dřevěnou plošinu a vyskočte nahoru. Klíčem odemkněte dveře vpravo a poté vstupte do dveří do závěrečné úrovně.

Svoboda

Konečně jste se tedy dostali ven z toho hrozného hradu. Jděte vpřed a setkáte se opět s duchem. Tím hra končí.

Uložené pozice

Čeština

Recenze

Videoukázka

Obal na cd(dvd)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář