Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Keep Progress

Autor návodu: Michal Paclt(mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Probouzíte se s bolestí hlavy kdesi v temném podzemí. Musíte se nějak stůj co stůj dostat pryč, jinak zemřete.

STATISTIKY

dokument – 13

olejnička – 3

křesadlo – 9

Laudánum – 3

Lektvar zdravého rozumu – 3

Storage

Vpravo za skříní leží na židli dokument The Wishes. Vytáhněte zásuvku z komody a seberte z vnitřku OLEJNIČKU. Vlevo jsou 2 výstavní stolky a na nich Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Vyjděte dveřmi do chodby a ze země seberte lucernu a dokument Storage. Projděte na konec chodby a dejte se vlevo. Vstupte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte dokument Mistake a 2 křesadla, z přihrádky OLEJNIČKU a z jedné ze zásuvek Door Key. Nyní se vraťte na začátek úrovně, kde jsou dveře do další úrovně, na které použijte klíč a poté do těchto dveří vejděte.

Library

Vpravo na stole leží dokument Unknown, vlevo je v jednom výstavním stolku Laudánum (použijte na rozbití skleněného krytu nějaký předmět) a poté odstraňte obraz ze stěny vedle postele a seberte Hollow Needle a OLEJNIČKU. Přistupte k psacímu stolu a seberte dokument Preparing for Escape! a ze země vpravo vedle stolu 3 křesadla. Na dveře použijte jehlu z inventáře a vyjděte do chodby. Vpravo na konci chodby je skříň a uvnitř ní Lektvar zdravého rozumu. Jinak vstupte do protějších dveří. Vlevo na psacím stole leží dokument Unlocked Room a vzadu uvnitř mučící panny najdete 4 křesadla. Vraťte se do chodby a pokračujte vpravo na křižovatku, kde se dejte rovně ke komodě, ze které seberte dokument Maybe This Way a ze zásuvek Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Jděte zpět na křižovatku chodeb a nyní se dejte vlevo. Na konci chodby leží na psacím stole dokument Unknown Returns Attack. Na skříň použijte opět jehlu a seberte páčidlo. Tím vylomte dveře vlevo a v místnosti seberte z výstavního stolku dokument The Route. Prozkoumejte podlahu vedle piána a na jednom místě uvidíte cosi svítit. Klikněte na předmět a získáte další páčidlo. Vraťte se do chodby, jděte zpět na křižovatku a pokračujte rovně do protilehlé chodby. Na dveře použijte páčidlo, projděte dlouhou chodbou a na konci seberte Unfinished Acid a také dokument Gift from Gods. Nakonec prohledejte prostor za oltářem a seberte Laboratory Key. Vraťte se zpět na křižovatku a pokračujte vlevo, kde si klíčem odemkněte dveře od laboratoře. V místnosti posbírejte z regálů vlevo Blood Potion, Oil Potion a Dagger. Poté jděte k laboratornímu stolu a seberte z něj dokument The Mixture. Použijte na extrakční přístroj nádobu s nedokončenou kyselinou a olej z inventáře použijte na předmět na levé straně stolu. Zpod extrakční přístroje seberte Uncompleted Potion. Tento předmět použijte opět na přístroj na extrahování, na předmět vlevo použijte zbývající sklenici a zpod extrakčního přístroje seberte hotový výrobek – Acid. Vraťte se do chodby, na křižovatce se dejte vlevo a na visací zámek na dveřích na konci použijte žíravinu z inventáře. Projděte ke dveřím do další úrovně a vstupte do nich.

Castle

V chodbě vstupte do dveří vpravo a ze stolku seberte dokument Death Follows you. Vraťte se do chodby a pokračujte k patě schodiště, kde seberte dokument … Vyběhněte schody a klikněte na dveře nahoře, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář