Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Killings in Altstadt: Vincent's Victims

Autor návodu-Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Nejedná se o plnohodnotné pokračování Killings in Altstadt; jde spíš o takový malý přídavek k této hře. Boris, se kterým jste se minule seznámili, byl odvlečen monstry a vy se vydáváte po jeho stopách. Oproti první hře ze hry vymizely peníze a adventurní obtížnost, naproti tomu zajímavě navržené úrovně stále zůstávají, takže pokud jste hráli první hru nebudete ani touto zklamáni.

STATISTIKY

olejnička – 2

velká olejnička – 2

Laudánum – 1

Lektvar zdravého rozumu – 2

Cells

Začínáte ve vězeňské cele. Vyjděte ven a jděte si naproti promluvit s uvězněným monstrem, které říká, že se jmenuje Boris. Vlevo jsou v podlaze padací dveře. Slezte dolů a chvíli počkejte. Vylezte opět nahoru a zjistíte, že byl Boris odveden neznámo kam. Jděte do Borisovy cely a podívejte se nahoru. Uvidíte šachtu zatlučenou prkny. Párkrát povyskočte nahoru a pokaždé klikněte na prkna. Po třetím kliknutí se prkna rozpadnou a dolů sjede žebřík. Vylezte po něm nahoru a pokračujte dál temnou chodbou.

Dungeon

Vyjděte z místnosti a poté jděte dál vlevo a po schodech dolů. Vejděte do místnosti, kde seberte z psacího stolu lucernu a také Vincent's Key. Vraťte se po schodech nahoru a klíčem si odemkněte dveře naproti. Pokračujte k dalším dvěma schodištím. Nahoru zatím nemá smysl chodit, takže se dejte po schodech dolů. Vstupte do dveří, které vedou do dlouhé chodby s celami po stranách. Vstupte do dveří na konci chodby, sejděte po točitém schodišti a pokračujte další chodbou až na konec. V místnosti seberte z regálu trubku. Nyní se stejnou cestou vracejte zpět do chodby s dvěma schodišti. Vyjděte až nahoru a běžte chodbou stále vpřed až přijdete k zavřeným padacím dveřím. Vyjděte po dřevěném schodišti vlevo a uvidíte prasklou trubku s ucházející párou. Použijte na toto místo trubku z inventáře a padací dveře dole se otevřou. Projděte do nově zpřístupněné místnosti, vyjděte po schodech vpravo nahoru a v chodbě vstupte do dveří do další úrovně.

Sewers

Na odpočívadle schodiště seberte VELKOU OLEJNIČKU. Bludiště chodeb není zas tak velké jak se zdá. Dovede vás ke dveřím na konci, do kterých vejděte. Na konci chodby seberte ze země Laudánum a Lektvar zdravého rozumu. Zatáhněte za páku a vraťte se zpět do stoky. Vlevo jsou otevřená padací vrata. Dejte se dál touto cestou a na konci jsou další padací dveře. Zatočte ventilem a pokračujte další chodbou vpřed.

Mines

Jděte na rozcestí chodeb a dejte se vpravo na konci chodeb je na stole kladivo. Vraťte se zpět na rozcestí a nyní jděte druhou chodbou. Sejděte po schodech dolů a můžete jít prozkoumat místo, kde visí nahoře most. Ten je třeba nějak spustit dolů. Páka je na lešení nahoře. Vyskákejte po balvanech u stěny tak, abyste doskočili na jednu z plošin. Obě plošiny jsou pak mezi sebou propojeny žebříkem. Nahoře použijte kladivo na kladku a poté zatáhněte za páku. Slezte dolů a jděte prozkoumat prostor pod schodištěm. Vzadu najdete VELKOU OLEJNIČKU. Nyní se už můžete vydat k mostu a přejít na druhou stranu. Pokračujte svažující se chodbou. V místě, kde se chodba rozšiřuje, leží u kamene vpravo OLEJNIČKA. Dojděte na konec a vylezte po žebříku nahoru.

Vincent's House

Prozkoumejte regály vpravo a seberte OLEJNIČKU a Lektvar zdravého rozumu. Vyjděte po schodech nahoru a vstupte do dveří. Na konci chodby jsou dveře do další úrovně.

Altstadt

Jste opět ve starém dobrém Altstadtu. Vydejte se po cestě do lesa, na rozcestí zahněte vlevo a vejděte do nedalekého domu.

Barn

Vylezte po žebříku nahoru a jděte na balkón. Přiběhne monstrum, srazí vás a tím hra končí.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

čeština

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář