Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – La Casa Maldita, Episode Two

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Druhý díl této Custom Story ve španělštině v mnohém připomíná díl první, ale přece jen je o chlup lepší. Už jen proto, že má více úrovní.

- - - - -

Z postele seberte lucernu a poté postel odtáhněte na stranu. Seskočte dolů do podzemního tunelu, prolezte na konec a vylezte ven. Ze země seberte dokument Este nu soy tu yo. Vyjděte po schodech nahoru a jděte vlevo, kde vstupte do velkých dveří.

Vypadá to, že jste vyšli ven z budovy. Vejděte do domu s vyraženými dveřmi, pokračujte do dveří vpravo a z psacího stolu vpravo seberte dokument Esto no da para mas. Vyjděte zpět do chodby a vstupte do dveří na konci chodby vlevo. Projděte malou zahradou a vejděte do dalšího křídla budovy. Vlevo je ve výklenku klíč od strojovny a ve velké truhla najdete VELKOU OLEJNIČKU, 2 laudanum, 2 lektvary zdravého rozumu a 5 křesadel. Nyní se musíte vrátit zpět do místnosti, kde ležel na stole dokument. Tento stůl má zamčenou přihrádku a tu si odemkněte klíčem. Seberte další klíč od strojovny, jděte zpět do místnosti za zahradou, kde si klíčem odemkněte zamčené dveře. Seskočte dolů a vstupte do dveří do další úrovně.

Tady jen proběhněte na konec dlouhé chodby, kde spadnete na zem a poté budete pokračovat do další úrovně.

Ze země seberte dokument Presta Atencion! Vyjděte na dvůr a poté pokračujte do dveří vpravo.

Jděte do dveří vlevo a u závalu seberte ze země klíč od strojovny. Vraťte se do chodby a tímto klíčem si odemkněte druhé dveře. Z kulatého stolku seberte další klíč od strojovny a poté se můžete vydat zpět na dvůr.

Jděte rovně ke dveřím naproti, odemkněte si je klíčem a vejděte do nich.

Dávejte pozor na monstra a u stěny vpravo najdete na zemi klíč od strojovny. Pak se můžete vrátit na dvůr.

Klíčem si odemkněte dveře vlevo a vstupte do nich.

Jděte na křižovatku chodeb, zahněte vpravo a na konci seberte ze země klíč od strojovny. Vraťte se na křižovatku, pokračujte rovně, přejděte most, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a poté do nich vejděte.

Projděte na konec místnost, vraťte se kousek zpět a poté se přenesete do další úrovně.

Ze země seberte dokument Felicitaciones! a zde hra končí, protože dál se nedostanete.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář