Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Last Battle Return

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o krátký a spíš průměrný mód. Na druhou stranu volba úrovní, jejich skladba a atmosféra jsou nepřehlédnutelné, což z tohoto módu dělá docela zábavnou záležitost.

- - - - -

Prison

Ze stolu seberte lucernu, OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu a z kbelíku Prison Door Key. Klíčem si odemkněte dveře cely a vyjděte ven. Pokračujte do chodby vpravo a vstupte do dveří do další úrovně.

The Prison Corridor

Jděte do druhých dveří vlevo a ze stolu seberte OLEJNIČKU a lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a na rozcestí se dejte vlevo. Vstupte do dveří na konci ze stolu vpravo seberte dokument Where i am a z police vpředu Corridor Key. Vraťte se do chodby a jděte stále rovně. Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Corridor

Vyjděte na křižovatku úrovní a pokračujte do levých horních dveří.

Simon's Room

Jděte do dveří rovně před vámi a ze stolu vzadu za postelí seberte Workshop Key a dokument Simon. Poté se můžete vrátit zpět do chodby.

 

Corridor

Klíčem si odemkněte sousední dveře a vejděte do nich.

Workshop

Ns psacím stole leží dokument Angela a v přihrádce OLEJNIČKA. Jděte do dveří vpravo a ze stolu seberte Wine Cellar Key. Poté se můžete vrátit zpět do chodby.

Corridor

Sestupte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře vpravo a vstupte do nich.

Cellar

Sejděte dolů a v zadní místnosti leží vedle ohniště Hall Key. Poté se vydejte zpět do chodby.

Corridor

Klíčem si odemkněte protější dveře a vstupte do nich.

Main Hall

Vyjděte po schodech až úplně nahoru a vejděte do dveří vpravo.

Study

Jděte do dveří za stolem a v úzké mezeře mezi bednami najdete OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte z místnosti a pokračujte do dveří vpravo. V přihrádce nejzadnějšího psacího stolu je pod knihami ukrytý Quest Room Key. Ještě můžete v hlavní místnosti vyjít nahoru po schodech a z přihrádky sebrat VELKOU OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Tím máte v této úrovni vše hotové a můžete se vrátit zpět do haly.

Main Hall

Klíčem si odemkněte protější dveře a vejděte do nich.

 

Quest Room

Z psacího stolu vpravo seberte dokument Peter a z přihrádky OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Vyjděte dveřmi na balkón a na okenní římse vlevo leží Storage Key. Poté se vraťte zpět do haly.

Main Hall

Sejděte po schodech dolů, klíčem si odemkněte dveře vlevo a vejděte do nich.

Storage

Projděte bludištěm mezi regály, seberte další lucernu a na konci je truhla. V ní je Dining Room Key, který je však neviditelný. Přejíždějte kurzorem po dnu truhly a na konec ho nahmatáte. Tím máte hotovo a můžete se vydat zpět do haly.

Main Hall

Vyjděte po schodech do mezipatra, pokračujte do dveří vpravo, vyjděte po dalším schodišti, klíčem si odemkněte dveře a vstupte do nich.

Storage Room

Jděte do místnosti vzadu a v jednom z kotlíků leží Key. Poté se vraťte zpět do haly.

Main Hall

Sejděte dolů, klíčem si odemkněte vstupní dveře a vejděte do nich, čímž hru zakončíte.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář