Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Last Battle

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a průměrné dobrodružství ze světa Amnesie, které dokáže zaujmout působivými hradními úrovněmi, ale jinak zde mnoho zajímavého nenajdete.

- - - - -

Bedroom

Otočte se čelem vzad a na stole najdete lucernu, dokument Information a VELKOU OLEJNIČKU. Pod stolem na druhé straně leží dokument (prázdný). Vyjděte a pokračujte do dveří vpravo. Vzadu najdete ležet Key to Hall. Vraťte se do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vejděte do nich.

The Hall

Sejděte po schodech dolů a jděte do dveří vpravo a poté vstupte do dveří, které vedou do vinného sklepa.

Wine Cellar

Sejděte dolů do hlavní chodby a dejte se hned do dalších dveří vlevo. V laboratoři seberte ze stolu vlevo Pot of Acid, dále z psacího stolu dokument Information a z přihrádky OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Dveře se za vámi zabouchly, takže odstraňte bedny a projděte tajnou chodbu nahoru, kde si zatáhnutím za páku odstraníte z cesty regál. Sestupte znovu do sklepa a jděte do dveří na konci chodby. Na prvním regálu leží Aqua Regia. Vraťte se do chodby a pokračujte do dalších dveří vlevo. Prohledejte všechny kouty a najdete VELKOU OLEJNIČKU, 2 laudanum, lektvar zdravého rozumu a 6 křesadel. Vyjděte zpět do chodby a nyní se můžete vrátit zpět do haly.

The Hall

Přejděte na druhou stranu, kde je za dveřmi spousta slizu. Použijte na něj kyselinu z inventáře a vejděte do dveří do další úrovně.

Study

V chodbě vstupte do dveří vlevo a z psacího stolu seberte Key to Freedom a dokument Last letter for you a z přihrádky OLEJNIČKU, laudanum a lektvar zdravého rozumu. Prohlídka ostatních místností nemá smysl, takže se můžete vydat zpět do haly.

The Hall

Klíčem si odemkněte vchodové dveře a vstupte do nich. Závěrečné titulky se však nespustí a hra spadne.

uložené pozice

videoukázka

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář