Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Laughing in the Darkness, Chapter 1

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o geniálně ujetý a vizuálně velice přitažlivý mód. Je trochu škoda, že autor více nezapracoval na adventurní složce, která jen omezená jen na hledání klíčů.

- - - - -

Nejprve jděte do místnosti vlevo a seberte ze stolu dokument Great Idea. Vraťte se do chodby a nyní jděte do dveří naproti. U povaleného regálu leží OLEJNIČKA. Vyjděte zpět do chodby a pokračujte do následujících dveří vlevo. Na posteli je Key a vzadu na stole dokument Dear Diary. Vraťte se do chodby a vrhněte se proti pavoukovi na konci a zabijete ho. V místnosti seberte z přihrádky psacího stolu lucernu a 2 křesadla ze zásuvky OLEJNIČKU. Pod pavoukem na zemi leží Key to Enter the Funhouse-Room for the Children... Klíčem si odemkněte dveře do další úrovně a vstupte do nich.

Nejprve jděte do chodby vlevo a jděte do dveří na konci. Na jedné polici regálu leží dokument Magic Wax. Vraťte se do chodby a pokračujte do dveří vlevo. Zde najdete Key. Vydejte se zpět na začátek a jděte do chodby vlevo. Na stole leží dokument Great. Na zemi ve vodě je křesadlo, ve skříni je lektvar zdravého rozumu a v rohovém regálu další 2 křesadla. Vraťte se na začátek a nyní jděte do chodby vlevo. Hned na začátku chodby je komoda a v jedné z jejích zásuvek obřadní dýka. Na další křižovatce jděte vpravo a klíčem si odemkněte dveře na konci. Z prvního stolu seberte Key a z druhého dokument Lunchtime. Vraťte se na rozcestí a prozkoumejte nedaleký stůl, na kterém leží OLEJNIČKA a křesadlo. V regálu rovně před vámi je další křesadlo a v regálu vpravo od dveří lektvar zdravého rozumu a ještě jedno křesadlo. Odemkněte si klíčem pravé dveře a na tělo použijte dýku. Seberte Key a nyní jděte zpět do fialové chodby. Zde si klíčem odemkněte dveře na konci a seberte ze stolu dutou jehlu a dokument The Needle. Jděte zpět do červené chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně vlevo a vejděte do nich.

V chodbě jděte do dveří vlevo a z přihrádky psacího stolu seberte laudanum a lektvar zdravého rozumu a ze zásuvky Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře naproti vpravo. Vpravo za stohem svitků leží Key. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte sousední dveře vpravo. Za lebkou leží další Key. Vraťte se do chodby a vstupte do posledních dveří vlevo. Ze stolu seberte dokument The Secret. Vyjděte zpět do chodby a běžte k osvětlenému východu, do kterého vstupte a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář