Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Laughing in the Darkness, Chapter 3

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Třetí díl oblíbené série je stejně ujetý jako jeho předchůdci a navíc nabízí i velice originální puzzle. Navíc je to vizuálně působivé, takže pro skalní příznivce Amnesie jasná volba.

- - - - -

Projděte do chodby, na rozcestí se dejte vlevo a ve sloupové místnosti najdete za sloupem vlevo Green Nut a u stěny vpravo dokument ??? Projděte rozšklebeným plakátem a v tajné místnosti najdete vzadu na zemi Key. Vraťte se do chodby a projděte na její druhý konec. Klíčem si odemkněte dveře a poté seberte ze stolu dokument Lost. Jděte do sousední místnosti a skočte dolů do tunelu. Na rozcestí se dejte vpravo a vylezete v kostičkované chodbě. V ohybu chodby je kostkami Green Nut. Vodní příkop překonáte tak, že dolů shodíte tři těžké kostky, které postavíte do řady za sebou, a po nich poté přeskáčete jako po provizorním mostě. Přijdete do místnosti, kde stojí v rozích čtyři monstra. Levé zadní dotlačte do otvoru v centru a poté se vám otevře chodba ke dveřím do další úrovně, do kterých vejděte.

Počkejte až kulička doputuje žlábkem na konec a praští do tlačítka, které vám odemkne dveře. V další místnosti je několik stojanů. S jedním z nich lze pohybovat. Odtlačte ho do chodby za dveřmi, dejte se vpravo a postavte na kruhovou plošinu. Zároveň zde seberte dokument ??? a v rohu křesadlo. Tím jste si otevřeli stěnu na opačné straně chodby. Projděte na konec a z truhly seberte Green Nut. Odházejte bedny z levého rohu a z horní zásuvky komody seberte Key. Odemkněte si jím dveře, projděte na konec chodby a vstupte do dveří do další úrovně.

Jděte vlevo a poté do chodby, kde roste tráva. Na konci leží ve vodě kladivo. Jděte přes žlábek pro kouli na druhou stranu a v truhle najdete Green Nut. Poté běžte na začátek, překročte žlábek a na konci stiskněte tlačítko. Popostrčte kouli, aby se vylila vpřed a poté ji následujte. Na konci je tunel zatlučený prkny. Použijte na prkna kladivo a poté strkejte kouli přes překážky. Dostáváte se opět na začátek úrovně. Jděte s koulí do chodby naproti, poté vlevo a umístěte kouli na světlý konec chodby. Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně vlevo.

Projděte ke kostce, na kterém je nakreslený klaunský obličej. Zde nemá smysl cokoliv dělat. Budete muset počkat 2-3 minuty. Poté se začnou rozléhat ohlušující rány a následně hra končí.

uložené pozice

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář