Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Mansion Escape, Chapter One

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Krátké a docela povedené dobrodružství ze světa Amnesie, které zaujme několika zajímavými nápady a děsivými momenty.

- - - - -

Mansion

Z kulatého stolku seberte lucernu, OLEJNIČKU a 2 křesadla a vpravo ve výklenku ve stěně leží dokument Way out. Projděte chodbou na křižovatku, dejte se vlevo a vstupte do dveří vlevo. V přihrádce psacího stolu je laudanum a v jedné ze zásuvek lektvar zdravého rozumu. Vraťte se do chodby a dejte se na křižovatce druhou temnou chodbou. Ze země seberte dokument Take Run! a projděte na konec chodby, kde seberte z výstavního stolku Locked Door Key. Jděte chodbami zpět a vpravo jsou zamčené dveře, které si odemkněte klíčem. V další chodbě vstupte do dveří vpravo. V místnosti seberte ze skříně Level Door Key, vyjděte zpět do chodby, klíčem si odemkněte dveře do další úrovně vpravo a poté do nich vstupte

Dungeon

Vejděte do pravých dveří a pusťte se levou chodbou. Ze země seberte dokument Wrong or Right? a uvnitř mučící panny je Good Key a BAD KEY! Jděte zpět do chodby na začátku a správným klíčem si odemkněte protější dveře. V koutě vlevo najdete 2 VELKÉ OLEJNIČKY. Pokračujte chodbou dál a seberte dokument Bad or Good? V mučících pannách jsou Good Key a 3 Key's. Vraťte se na začátek a správným klíčem odemkněte dveře vlevo. Pokračujte na křižovatku a seberte ze země dokument Good or Bad Way. Správná cesta je ta vlevo. Za dveřmi na konci chodby seberte ze země dokument CONGRATULATIONS! Pak už jen vejděte do dveří do další úrovně.

Rooms of Death

Zahněte 2x vlevo a vstupte do místnosti vpravo, kde seberte ze skříně Strange Door Key. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte protější dveře. Na psacím stole leží dokument Corridor Key a v přihrádce Son's Room Key. Vraťte se na první křižovatku a dejte se vlevo, kde si odemkněte jedny ze zamčených dveří. Z psacího stolu seberte dokument Hide Seek a z jedné ze zásuvek Corridor Key. Vyjděte zpět do chodby a klíčem si odemkněte vedlejší dveře. V místnosti je velká zásobárna předmětů. Posbírejte z polic Next Room Key, 5 VELKÝCH OLEJNIČEK, 8 OLEJNIČEK, 16 laudanum, 16 lektvarů zdravého rozumu, 24 křesadel, 8 měšců s 50 tolary a 8 váčků s 25 tolary. Vraťte se do chodby a klíčem si odemkněte dveře vlevo. Tam nic není, tak si to jen prohlédněte a pokračujte dál. Vstupte do posledních dveře vlevo, kde seberte ze země dokument Try to get no seen. Projděte na konec chodby, vstupte do dveří vlevo a v krátké chodbě do dalších postranních dveří. V hale vyjděte po schodech nahoru a kliknutím vstoupíte do dveří a zároveň ukončíte hru.

videoukázka

uložené pozice

screenshot

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář