Jdi na obsah Jdi na menu
 

Amnesia: The Dark Descent – Meta

Autor návodu: Michal Paclt (mitch.mp@seznam.cz)

ÚVODEM

Jedná se o vynikající mód od slovenského autora, který má na svědomí jiný vynikající mód jménem Destinny Rebellion. Ve hře je celá řada originálních a importovaných prvků, takže na každém kroku je na co se dívat.

- - - - -

Ztratená sekcia

Na začátku klikejte myší, abyste se osvobodili z pout. Odstraňte bedny od stěny a najdete vchod do tunelu. Několikrát klikněte na prkna a prolezte na konec. Vylezte nahoru jako po žebříku, přejděte přes most a na konci seskočte dolů. Jděte do dveří vpravo a v mučírně seberte ze stolu T-box. Vraťte se do chodby, z truhly vlevo seberte další T-box a poté pokračujte do dalších dveří vpravo. Na stole vpravo leží dokument MAPA, na stolu, kde je monstrum, super elixír zdravia a ve skříni jsou Tesla prototyp a PROTOTYP AKUMULÁTORA. Při odchodu z místnosti zaslechnete cinknutí. U zamřížovaného okénka je Dôležitý klúč. Vyjděte zpět do chodby, dejte se vlevo a dveře na konci si odemkněte klíčem. Vlezte do tunelu a na konci seberte pílku a dokument PLANY UNIKU. Vraťte se do chodby a použijte pilku na mříž. Vejděte do levých dveří, projděte chodbou a vstupte do dveří do další úrovně.

Väzeňská sekcia

Jděte vpravo a vstupte do výslechové místnosti vpravo. Z prvního stolu seberte klúč od strojovně, dokument Proces vypočúvania a 2 T-boxy. Z druhého stolu seberte dokument ORGANIZACIA a zpod stolu další T-box. Vraťte se do chodby a nyní jděte vlevo a stále rovně. Dojdete k truhle, ve které jsou dokument BRAZENSKY BYK a super elixír života. Prozkoumejte ještě cely v centru a v jedné najdete dokument Väzeňský deník. Po obvodu je několik zamčených dveří. K jedněm z nich pasuje klíč, tak si je odemkněte. Vyjděte nahoru a na konci je páka, za kterou zatáhněte. Dole pod vámi jsou dveře, vedle kterých je tlačítko. Stiskněte ho a poté vejděte do dveří do další úrovně.

Temnica

Jděte na pravý most a vlezte do tunelu. Prolezte na konec levého tunelu a v místnosti seberte dokument PSY a PROTOTYP AKUMULÁTORA. Na druhé straně najdete na stole 2 T-boxy. Projděte dveřmi, dejte se vpravo a vpravo za rohem leží další 3 T-boxy. Jděte dál jedinou možnou cestou až se dostanete do chodby s vězeňskými celami. V dolní polici regále leží T-box. Vstupte do druhé cely, použijte na vězně pilku z inventáře a poté seberte ze země Disgusting Repulsor. Vraťte se do chodby a o kousek dál vlevo na jdete v truhle super elixír rozumu a 2 T-boxy. Nedaleko je vlevo vchod do místnosti, kde najdete na psacím stole dokument Architektov dennik, v přihrádce super elixír zdravia a v zásuvce 7 T-boxů. Dojděte na podivnou soustavu mostů a dejte se vpravo. Na konci zaplavené chodby zatáhněte za páku a seberte super elixír rozumu. Vraťte se na mosty a vpravo je spuštěný nový most. V chodbách se držte stále vpravo až se dostanete do chodby porostlé houbami, kterou projděte až do konce.

Obludárium

Vlevo je GRAMOFON s podivnou nahrávkou. Jděte do dveří vlevo a pokračujte stále vpřed až se dostanete do místnosti, kde je vlevo ARTEFAKT a na stole PROTOTYP AKUMULÁTORA a 2 T-boxy. Jděte na druhou stranu místnosti a přenesete se do jakýchsi (zřejmě vlastních) vzpomínek. Dejte jed na stole vypít vězni. Až se vrátíte do reálu běžte chodbou zpět a začne vás cosi pronásledovat. Dostaňte se zpět do chodby na začátku a na druhé straně něco zeleně svítí. Na druhé straně této místnosti klikněte na dveře. V chodbě seberte z římsy na kamnech T-box a ze země vedle kamen další T-box a také dokument EXPEDICIA. Jděte dál do chodby a vpravo je vězeňská cela, kde přistupte k vodě proudící ze stěny. Vyjděte z cely a nyní by se vám mělo podařit odstranit sliz z nedalekého vchodu. V nové chodbě jděte vpravo a najdete malou truhlu a v ní super elixír rozumu. Pokračujte dál a v místnosti s ďábelskou lebkou seberte Martell. Vydejte se zpět do chodby předcházející před tou, kde je vězeňská cela a použijte kladivo na železnou bránu vpravo. Dostaňte se na konec chodby a dveřmi vyjděte na ochoz nad zelenou místností. Vstupte do dveří naproti a poté pokračujte jedinou možnou cestou až k východu z úrovně. Po cestě narazíte na místnost vlevo, kde lze sebrat super elixír zdravia. Pokračujte do dveří a po chvíli se přenesete do další úrovně.

Kanály

Až se bude stoka rozdělovat dejte se vpravo a přijdete do jakési strojovny, kde seberte ze stolu dokument Diabolske vodne experimenty a 2 T-boxy. Vzadu jsou dvě páky, za které zkuste zatáhnout. Vraťte se na rozcestí a pokračujte dál rovně. Až přijdete do místnosti s mřížemi jděte vpravo a poté vlevo a do dveří vpravo. Seberte dokument Navod a poté zkuste otočit všemi ventily na stěně. Vyjděte ven a po pravé straně jsou další dveře od mříže. Projděte do dveří vzadu v této kleci a utíkejte jedinou možnou cestou až se dostanete do místnosti s tesla generátory, kde seberte ze země u mrtvoly dokument ÚNIKOVE DVERE a kluc od zakazanej sekcie. Jděte do dveří, poté do mříže vpravo a na další dveře použijte klíč z inventáře a vejděte do nich.

Podzemí

Slezte po žebříku dolů a jděte do dveří. Jedinou možnou cestou jděte stále vpřed. Chvíli budete chodit dokola, ale nakonec se z tohoto kruhu vymotáte. Až přijdete na konec, otočte se čelem vzad a vydejte se na druhou stranu. Až na vás začne útočit monstrum, dejte se do chodby vlevo od dveří. Poté se propadnete do vody. Vyjděte nahoru a přenesete se na místo s křížem. Následujte cákance a dostanete se ke dvěma portálům. Vejděte do červeného a tím hru zakončíte.

uložené pozice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář